Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (4)

Esim. vie traktorilla ruokaa eläimille, kylvettää ankkoja " leikkilammikossa" , järjestelee eläimiä aitauksiin jne. Näin kesäisin eläimet käyvät myös säännöllisesti niityllä (=ulkona nurmikolla).

Hän hoitaa nukkeja, uusintaa satuja/tarinoita/videoita leikeissään, juoksee, pomppii, loikkii, kävelee " nuoralla" (eli kivetyksen reunaa), ajaa mopolla/pyörällä, leikki ratsastaa, kokkaa, ajaa pikkuautoilla, tekee kakkuja yms.Toisten lasten kanssa juostaan, pompitaan ja hihkutaan. Piiloudutaan, säikäytetään ja " kukkuillaan" . Ja ihan pikkuisia kutitellaan ja höpötellään. Meitä vanhempia hän yrittää välillä " ohjata" toimimaan hänen sääntöjensä mukaan, kun hän esimerkiksi leikkii jotakin sadun pätkää.Sanallisia leikkejä ei vielä ole, koska ei puhu paljoakaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Leikkii isompien sisarusten kanssa kotia (isoveljenä tai koirana), retkileikkiä, junamatkaa tms. Tykkää kuskata nukenrattaissa kaikkea mahdollista :) Nukkumassa voi olla yhtä hyvin traktori kuin nukkekin...

Tekee " peltohommia" traktoreilla, rakentelee legoilla, järjestelee pikkuautoja riveihin ja puskee rivit traktorilla sekaisin (on keksinyt ikiliikkujan :))Palapelejä tykkää rakennella myös ja lautapelejä pelaa.

Piirtäminen ja värittäminen ei kiinnosta yhtään.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat