Vierailija

No, okei, vähän yleistetty, mutta silti... (olen itsekin Helsingistä)Oltiin tänään Haltialan pelloilla herneitä syömässä. juuri luin jostain lehdestä, että nyt on hyvin hernettä ja lehdessäkin muistutettiin, että herneitä saa syödä pellolla, kotiin tms. ei saa kerätä. Tästä keräyskiellosta oli myös kyltit pellolla.Ja mitä tekevät valehtelmatta kaikki muut ihmiset kuin me siellä pellolla?! Keräävät herneitä muovipusseihin, ämpäreihin, koreihin... Kokonaisia perheitä lapsineen on valjastettu keräyspuuhaan. Kädet vääränä kannetaan autolle täysiä kantamuksia hernettä...Musta toi on ihan täysin varastamista! Ja tosi törkeää. Ei tee enää mieli mennä sinne kun ärsytti niin tavattomasti tuo puuhaa...

Kommentit (15)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ihmiset sai sieltä hakea YHDEN ruukkukukan itselleen, mutta kuinka ollakaan, jotkut ottivat mukaansa pakettiauton, että saivat niitä mukaan kymmenittäin.

Hei, tuo kuvaaminen on hyvä idea! Käydään pyöräreissuilla useasti Haltialassa, otankin kännykkäkameralla kuvia rohmuista ja lähetän vaikka Vartti- tai 100- lehteen!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat