Vierailija

Ja millainen on hiustesi laatu ja pituus?

Itse pesen päivittäin ja tukka on ohuehko. Kampaaja sanoi, että hiuksia tulisi pestä pari kertaa viikossa, mikä kuulostaa minusta aivan mahdottomalta.

Kommentit (11)

En mitenkään voisi pärjätä kampaajasi suosituksilla!Mulla menee yön aikana hiukset sellaiseet pörröön/ takaa pahasti littanaan, että on helpointa pestä ja föönata ne aamuisin ennen ihmisten ilmoille menoa :)

Hiuslaatu on ohut ja taipuisa, hiuksia on paljon ja tukka on puolipitkä. En tajua tuota pidemmän pesuvälin suosituta. Hiukset pestään kun ne on likaiset, ja jos niitä hyvin hoitaa, niin ei ne vaurioidu tiheästä pesemisestä. Raskausaikoina ei ole tarvinnut pestä kuin kaksi kertaa viikossa. Jostain syystä hiukset ei silloin rasvoittuneet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mulla on paksu, karkea, taipuva tukka. mullekin kampaaja puhuu tuota pidempää pesuväliä (oli kuulemma juuri saanut oman tukkansa pesuvälin kolmeen päivään ja iloitsi asiasta), mutta en näe pointtia siinä. suihkussa on kuitenkin käytävä, ja ainakin mun tukka menee heti kamalan rasvaisen näköiseksi jos se kastuu muttei pestä. sateessakin menee.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat