Seuraa 

Kokemuksia hyvistä, kohtuuhintaisista hoitolaukuista kaipaisin. Tuntuu, että niitäkin on niin miljoonaa erimerkkistä/ -mallista, että ei tiedä mikä kannattaisi hankkia. Tulemme matkustelemaan paljon, joten tilaa varmasti voisi olla. Muuten kriteereitä ei ole.

Kommentit (2)

Katso http://www. freestone. fi /shop/ ?path=kultapieni/muuta&id=100334&cmd=viewTodella kätevä hoitolaukku, jota voi käyttää myös matkasänkynä ilman, että laukun taskuja täytyy tyhjentää. Ollut meillä tosi käytössä viimeiset puoli vuotta ja voin suositella!

Meillä on Emman hoitolaukku ja on osoittautunut vuoden käytön jälkeen oikein hyväksi. Ensin oli sellainen tikkikankaan tyyppisesta oleva kapeapohjainen laukku (myös Emma), mutta siitä kaikki tavarat levisi ulos ja sinne mahtui kovin vähän. Lisäksi siinä toimi läppänä hoitoalusta ja se kiinnittäminen tarroilla alkoi tuskastuttaa. Ostin sitten Emman hieman kovemman, leveällä pohjalla olevan ja se oli loisto-ostos. Laukku aukeaa koko leveydeltään vetoketjulla, hoitoalusta on siellä laukussa sisällä ja tavaraa mahtuu pidempääkin reissua varten, mutta silti laukku ei ole mitenkään hirmuisen suuri, mahtuu hyvin jopa Gracon matkarattaiden koriin. Katso lastentarvikkeen sivulta (EMMA HOITOLAUKKU BEAUTYBOX SVART). Hintaa noilla Emman laukuilla on ainakin Prismalla alle 30 euroa. Toi toinen malli on korkea ja kapea, ei varmasti kovin kätevä käytössä. Ja vaikka leveä malli avattuna on todella leveästi auki, ei sieltä koskaan ole levinnyt mitään tavaraa ulos, mutta on tosi helppo kaivella tarvitsemaansa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat