Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Onko jossain myynnissä äitiyspakkauksen tai vastaavia ruokalappuja? Siis sellaisia pehmeitä, muovitettuja ja tarrakiinnityksellä olevia, missä on tasku edessä. Mistään kaupoista en ole vastaavia löytänyt. Marimekolla kuulemma on jotain vähän samantyyppistä, mutta siellä en ole vielä käynyt.

Kommentit (8)

Marimekolla on ainakin semmoisia, ostin juuri yhden tytölleni. En muista oliko muuta väriä kuin se punainen unikko kuosi. Löysin sen Sokokselta Tapiolasta, on varmaan muuallakin missä marimekkoa myydään, maksoi siellä 8 euroa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Huuto.netissä törmäsin myytävänä oleviin lappuihin. Myyjä ompelee itse kernikankaasta mm. Muumi ja näkyi olevan tarrakiinnitys myös. Hinta taisi olla n. 5 euroa (niitä oli useita, joten ei varmaan tarvitse kilpaa huutaa!). Myyjää en muista, mutta hakusanoilla varmaan löytää.

Hei vaan ja kiitokset vastauksistanne :)Kävin tänään Marimekon myymälässä ja sieltä tosiaan löytyi ruokalappuja. Hinnat olivat 5, 6 ja 8 euroa, kankaasta riippuen. Ihan kivoja punaisia, vihreitä ja sinisiä löytyi noista halvemmistakin.Kooltaan Marimekon ruokalappu on pari senttiä kapeampi kuin äp:n ruokalappu, mutta kuitenkin vielä ihan hyvän kokoinen.

m@mma-74:

Lainaus:


En muista oliko muuta väriä kuin se punainen unikko kuosi.
Juuri eilen näin Mäntsälän Tuhat ja Yksi Tavaraa -liikkeessä Marimekon ruokalapusta vaaleanvihreätä versiota, ja mietin että malli on kätevä, pitäisi ehkä tytölle hankkia... :)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat