Vierailija

Kommentit (12)

Yhdenkään miehen ei ole pakko päästää siittiöitään naisen sisään. Jos mies vapaaehtoisesti siittiöt naiselle luovuttaa, menettää hän samalla oikeuden päättää miten nainen niiden kanssa toimii.Raskaus taas tapahtuu kokonaan naisen vartalossa, joten luonnollisesti nainen päättää sitä koskevat asiat.Ei kai tässä mitään sen jännempää ole, ihan perusasioitahan nämä ovat. Kukaan ei saa väkisin kajota toisen vartaloon.T: abortin vastustaja, jonka miehelle abortti on yhdentekevä asia (sanoo että ei kai se kovin hyvä juttu ole mutta hyväksyy abortit myöhäisilläkin viikoilla silti. Ja hyväksyy myös sen, että minä en hyväksy enkä sellaista missään tilanteessa tekisi.)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hän on kuitenkin sitä mieltä, että sen pitää olla laillinen mahdollisuus, enkä ole koskaan kuullut varsinaisesti uhoavan aborttia vastaan noin periaatteessa. Omassa suhteessamme vain on alusta saakka ollut selvää, että meille abortti ei ole vaihtoehto.

Asiasta puhuttiin jo siinä vaiheessa, kun seksielämää aloitettiin ja jo silloin 23-vuotiaana mies oli sitä mieltä, että jos vahinko käy, hän mielummin pitäisi lapsen.Mutta ei ole ehdoton asian suhteen, ja on sitä mieltä, että lopullinen ratkaisu on naisen käsissä.

Omasta mielestä abortti ok vain kun se onnistuu helposti ilman synnytystä rv 6-8 tai alle. Myöhemmillä viikoilla jos on joku vaikea kehitysvamma. Tai joku muu erityisen painava syy. Mieluummin sittenkin vaikka mahdollisuus antaa lapsi adoptioon. (Aborttia harkitsemaan joutunut, en itse pystyisi siihen varmaan ikinä tai en haluaisi kenenkään joutuvan tilanteeseen jossa olisi viimeinen pakko tehdä se.)

Nyt kun meillä on omia, mieli on muuttunut jonkun verran. Äidin hengen vaarantuminen olisi hänen mielestään pätevä syy. Kolme keskenmenoakin on surettanut miestä melkoisesti...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat