Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ihan mielenkiinnosta vaan... Kuuluuko voihke?

Kommentit (28)

En ole hidas, mutta kuitenkin. Ihmettelin sitä natinaa, joka olikin säky ja kyllähän se voihke sitten kerto, miksi se säky natisi tasaisesti. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nyt se on onneksi loppunut. Se oikeasti häiritsi yöuniani, kun aamuisin oli aikainen herätys. Joskus myös heräsin siihen. Tää nainen oli tosi äänekäs, vähän liioittelua tuommoinen mielestäni. Itse en pidä mitään ääntä, mutta ymmärrän pienen voihkinnan. Tuommoista pornofilmien kiljuntaa en ymmärrä. Mutta kyseessä olikin nuori pariskunta, nainen varmaan ajatteli että mies tykkää sellaisesta, tai sitten sillä miehellä oli jätti kyrpä. Välillä kyllä mietin että nussitaanko siellä vai saako akka turpaansa!

kuului joka ilta kamala sängyn natina ja naisen voihke. Sänky varmaankin liikkui monta metriä aina. No meiän alakerran naapurit sitten luuli, että se ääni kuuluu meiltä=)) Tuli vaan heidän kanssaan kerran puheeksi. Eli aikamoista seksielämää he viettivät. No mies olikin sellanen pumpattu bodari ja nainen pieni heiveröinen, tyyliin mollamaija jota voi heitellä seinälle.

Edellisessä asunnossa tiedettiin aina koska yläkerrassa naitiin. Sellanen voihke ja jousien natina. Nykysessä ei kuulu läpi muutenkaan paljoa.

Meidän naapurissa asuu sellaisia ällöjä keski-ikäisiä/vanhoja denoja, todella alkoholisoitunut pari. Vähän meinaa tulla yrjöt, kun ne joskus illalla alkaa jyskyttää natisevaa sänkyään. Se kuulostaa just siltä, että alkkis-ukko jyystää sitä muijaa lakonisesti. Ei todellakaan kivan kuulosta.Se ääni kantautuu varmasti muuallekin kuin meille. Mä en tajua, miksi ne ei korjaa sitä seinään jyskyttävää sänkyä, ikään kuin haluaisivat kaikkien kuulevan sen jyystön.Todella romanttista....hyi helvetti.

Kerran 3-vuotias jäi oikein kuuntelemaan pää kallellaan niin kuin koiranpentu ja kyseli ihmeissään, mikä tuo ääni on. Koetin mahdollisimman huolettomasti ohimennen sanoa, että yläkerrassa vaan jotain mölistään...

naapurin nuropari nai, tappeli ja heitteli tavaroita seinään. tai tappeli heitteli tavaroita seinään ja " nai" (vapaaehtoisesti?) en tiedä, mutta " rouva" piti itsekunnioituksen viimeiseen asti siellä naapuriasunnossaan.

Meidän seinänaapuri myös pitää aivan Ä L Y T Ö N T Ä metakkaa, että olen todellakin miettinyt hakataanko sitä siellä, mutta kun siellä välillä mieskin ähisee ja puhisee, niin tuskin.

Kuulostaa vaan NIIN koomiselta, miehen kanssa on kyllä hauskaa, paitsi jos keskellä yötä herää siihen kiljuntaan.

sen jälkeen nainen ulisi yliteennäisesti. Kukaan kaverikaan ei uskonut, kun kerroin tuosta päivittäisestä rituaalista... No, kylässä sitten huomasivat, että joka ilta kello 21 alkoi huuto ja tappelu ja viimeistään kello 22:30 se ulina. Aluksi nauratti, lopulta teki huomauttaa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat