Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mielenkiinnosta kyselen mitä teiltä on vaadittu lainan saamiseen? Vakityö? Jos ei, niin kuinka pitkä sopimus? " Haittaako" , jos toinen on kotona lapsen kanssa? Minkä hintainen asunto?Olemme ensi vuoden puolella miettimässä asunnon ostoa, mutta emme ole vielä käyneet pankissa neuvottelemassa, koska työsopimusta ei vielä paperilla ole. Molemmat valmiita (opettaja ja kätilö), toinen jää kotiin vielä hetkeksi (~½vuotta) lapsen kanssa siinä vaiheessa kun asunto olisi ajankohtainen, mutta kummallakaan ei vakityötä ole. Näillä aloilla kyllä töitä riittää, katsovatko sitä ollenkaan?

Kommentit (4)

Pääomaa ei ole ehtinyt kertyä, takaajia ei mielellään pyydettäisi. Mutta saattaahan se olla pakko vanhempien puoleen kääntyä, jos tässä lähiaikoina asunnon haluaa...Kiitti vastauksista!-ap-

Ei pankeilla ole mitään moraalia. He saavat kyllä omansa pois ja vähän ekstraakin, jos ette pysty maksamaan lainoja. Jos haluatte lainaa ilman pääomaa, niin sitten pitää olla takaajat tai työpaikat. Menkää toiseen pankkiin jos ette saa ensimmäisestä. Kannattaa muutenkin kilpailuttaa laina ja laskea tarkkaan mikä pankki antaa edullisimman lainan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat