Seuraa 

Kuinka selvästi teidän n. 2,5 v puhuu? Sanooko siis lähes kaikki sanat oikein vai onko sanoja mitkä ovat " sinne päin" ?

Kommentit (3)

...mutta poika on kaksikielinen. Tiettyjä ääneitä ei osaa ollenkaan (jättää pois tai korvaa muilla), tietyt osaa vain tietyssä kohdassa sanaa (yleensä ei sanan alussa), tietyt vaihtavat paikkaa keskenään. Vaikeita ovat s, r, l, v, suhu-s, f, h, j ja monet usean konsonantin yhdistelmät. Puhuu pitkiä lauseita, mutta sekoittaa usein molempien kielten sanoja.

paljon ja jatkuvasti. Kaikki eivät heti ymmärrä, koska puhe on niin ryöppyävää ja joitakin kirjaimia puuttuu. Etenkin kun puhuu puhelimessa esim. mummulle, niin mummun on vaikea tajuta :)Ärrän lapsi sanoo L:nä, edistystä sekin. Vielä kesän alussa jätti kokonaan pois (kaahu=karhu, uoka=ruoka) tai korvasi milloin H:lla tai J:llä (vihjeä=vihreä). Kuulemma kuitenkin L muuntuu yleensä jossain vaiheessa itsestään R:ksi, koska kieli on samassa asennossa kuin R:ssä, toisin kuin jos lapsi alkaa käyttää esim. " kurkkuärrää" .S on myös vielä vähän sössöttävä.Sanat tulevat siis oikein, ja puhuu pitkiä sanoja, pitkiä lauseita jne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat