Vierailija

Korviin laitettiin reiät n. 7 viikkoa sitten. Vaihdoimme muutama päivä sitten tilalle lahjaksi saadut korvikset, vaan ne ärsyttivätkin korvaa ja otin korvikset pois.

Kun itselleni on käynyt noin, niin en ole laittanut toisia korviksia tilalle, sillä muuten ärsytys jatkuu. Niin tein tytöllenikin, vaan nyt reiät menivätkin jo umpeen!

Yritin eilen työntää korviksia rei' istä läpi, mutta en onnistunut.Meinaan yrittää vielä tänään uudestaan, mutta jos teillä on antaa vinkkejä, miten toimia parhain päin, niin olisin hyvin kiitollinen.Eilen putsasin korvia desinfiontiaineella kummaltakin puolelta, mutta ei auttanut.

Kommentit (14)

Ja en osaisi heitä mieltää yhtään sen ammattimaisemmiksi, kuin koruseppiäkään, sillä kauneushoitoloissahan hoidetaan...kauneutta=)

Nehän on kosmetologeja, eivätkä rei' ittäjiä hekään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Missä te oikein laitoitte korvikset, kun ette saaneet edes kunnon ohjeita?

Harjoituskorviksia tulisi pitää lapsella kolme kuukautta yötä päivää. Sen jälkeen saa vaihtaa toiset korut jos haluaa, mutta niitäkin on pidettävä yötä päivää, kunnes reikien laittamisesta on kulunut 6 kk. Vasta sitten voi olla ilman korviksiakin, ettei reiät umpeennu.

Teidän olisi pitänyt vaihtaa harjoituskorvikset takaisin, ja huolehtia reikien puhdistamisesta aamuin illoin, samoin käsihygieniasta.

Nyt annatte reikien mennä kunnolla umpeen, ja käytte laittamassa uudet reiät vaikka kuukauden tai kahden kuluttua. Ettekä enää tee samaa mokaa!

T: ammatikseen lävistyksiä tekeväVälillä oli rieät ruvella, mutta mitään tulehduksia en saanut, kun käytin vain kultaisia ja niitä harjoituskorviksia. Lapsena kudokset uudistuu niin tehokkaasti, että reiät menee tosi nopeasti umpeen.

mutta kun on alan asiantuntijoita paikalla niin kysyn, että mitä ajattelette jos aikuinen tulee ottamaan reiät korviin? Minulla ei ole koskaan ollut korviksia ja vähän nolottaa näin vanhana tulla enää laittamaan. Täytyykö aikuistenkin pitää niitä harjoituskorviksia? Kun muistini mukaan ne harjoituskorvikset on aika typerän näköiset.

Ei niitä erota " oikeista" korvakoruista lainkaan. Sellaisia hölmön näköisiä muovisia on joissain kultasepänliikkeissä, meillä on kultaisia tai kirurginteräksestä tehtyjä koruja, isompia ja pienempiä, kivellä tai ilman. Näyttävämmät korut toki maksaa vähän enemmän.

Aikuisia käy päivittäin ottamassa ensimmäisiä korvareikiä, se ei ole lainkaan noloa tai harvinaista :) Rohkeasti vaan!

Kiertele eri paikoissa (suosittelen kauneushoitoloita, mutta voit toki käydä kultasepänliikkeessäkin) katsomassa minkälaisia harjoituskoruja heillä on. Aikuisenkin täytyy pitää harjoituskorviksia jotta reiät tulee kunnollisiksi.

Vierailija:

Lainaus:


mutta kun on alan asiantuntijoita paikalla niin kysyn, että mitä ajattelette jos aikuinen tulee ottamaan reiät korviin? Minulla ei ole koskaan ollut korviksia ja vähän nolottaa näin vanhana tulla enää laittamaan. Täytyykö aikuistenkin pitää niitä harjoituskorviksia? Kun muistini mukaan ne harjoituskorvikset on aika typerän näköiset.
Lapselle ei edes saisi koskaan ampua korua, vaan reikä pitäisi tehdä painamalla. Ampumalla voi tulla " vääränlainen" reikä, jotka helposti tulehtuvat.

Lapsen korvalehdet kannattaa puuduttaa Emlalla ennen reikien laittoa, niin ei satu.

Kannattaa käydä joko asiansa osaavassa kauneushoitolassa tai lävistyksiä tekevässä liikkeessä, ei kultasepällä. Kultaseppä ottaa vähemmän rahaa, mutta mitä korumyynnin ammattilainen muka tietää ihmisen korvan anatomiasta, lapsen ja aikuisen korvien eroista, ja lävistysten tekemisestä yleensäkään?

T: se joka lävistää työkseen

Ajattelin käydä apteekin kautta hakemassa Emlat korviin, jottei lapsi mene ihan hysteeriseksi " kivusta" ja voin käyttää enemmän voimaa.T. ap

Muista laittaa aito kultakoru, ei aiheuta tulehdusta tai ärsytystä niin kuin rihkamat tai hopea. Desifiointia ja korun liikuttelua kerran tunnissa (tippoja laitetaan reikään).Vierailija

Mullekin kyllä ammuttiin reiät ja olen vasta 15, mutta eipä mitään ole tapahtunut. Kerran siihen tuli ns. kuori reiän päälle, mutta kaverin kokemusten mukaan se piikki vaa pitää painaa siitä läpi. Verta ei tullut ja korva on terve.

en tiiä

siis mulla on ihan sama ongelma kun oki toiset korvikset ärsyttäny korvaa niin otin ne pariksi pöiväksi pois (otin ne siis 2 pv sitten pois) niin ei millään meinaa mennä uudelleen takas ja oon ottanu ne n.5 viikkoa sitte:(

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat