Seuraa 

Toivottavasti jotain selvää saa. Minusta kaikki kuvaston mallikuvissa olevat hatut eivät näy tuossa hattuvalikoimassa. Esim. kiva raidallinen hiippahattu puuttuu...http://www.aijaa.com/v.php?i=751528.jpghttp://www.aijaa.com/v.php?i=751532.jpghttp://www.aijaa.com/v.php?i=751545.jpg

Lohikäärmehattua on kuvissa ainakin vihreänä, ruskeana ja oranssina. Minäkin haluaisin nuo oranssit hanskat, jos niitä on olemassa.

Kommentit (16)

Noita tintun hattuja ollaan käytetty oikeastaan koko talvi, vain oikein kosteilla ja lämpöisillä ilmoilla on pidetty reimatec hattua.

Eli ovat lämpöisiä kyllä, mutta ei liian, kovilla pakkasilla eivät minusta yksin riitä, joten alle on silloin ollut ruskovillan villakypärä.Reiman fleecehattu oli viime talvena kuopuksella ja oli aika ohut, sitä käytettiin vain lämpöisillä ilmoilla ja pikkupakkasilla tuon ruskovillan myssyn kanssa. Reima oli siis selvästi ohkaisempi kuin tintun hatut.Mutta molemmille on meillä käyttöä löytynyt. Itse petyin viime vuonna Reiman villapipoihin, nukkaantuivat aivan kamalaksi tosi nopeasti ja nyt mietinkin, että onko laatu tänä vuonna yhtä huonoa. Tyttö kun haluisi yhden niistä (sen salmiakkikuvioisen). Meillä oli viime vuonna kuopuksella myös kivat villahattu ja se kesti paremmin nukkaantumatta ja muodossaan kun Reiman vastaava.Niin ja kasassa täällä vielä ollaan! Huomenna on rv 41+0, joten kai se joskus ulos tulee!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Saa ainakin fleecehatun lähes minkävärisenä vain ja isoissa koissa noita lohikäärmehattuja.Itse olen sieltä tilannut lohikäärme- ja hurjishatut viime vuosina ja ovat minusta tosi laadukkaita ja huomattavasti paksumpaa fleeceä kuin Reiman parin viime vuoden hatut.Joten noita ainakin voin suositella!

Menee mainostamiseksi, mutta sieltä saa ainakin sellaisen jossa ei lue Reima isolla edessä =)Ja tinttu.com saattaisi onnistua oranssi Lohis-hattu..?

Mä meinasin kans huutaa pikkustikkarin nimee http://www.pikkustikkari.fi ja saa sellaisen kuin haluaa ja ilman että ihan jokaisella vastaantulijalla on. Itse henk. koht. Reima sun muut on alkaneet ahdistamaan, vaikka pakko myöntää. Reimatec on ehdoton eteläisessä Suomessa talvella loskakeleillä. Ticket on aivan liian kuuma loskaan. (Anteeksi kun menin asiasta viidenteen)...tuolla stikkarin sivuilla kannattaa vilkaista blogista (vuodatus) siellä on kivoja tulevia talven uutuuksia esillä...etenkin POJILLE :)viime talvena oli oransseja motion wearilla, oliskohan jäänyt johonkin jesperin varastoon, kannattanee kysellä. Ihan ok rukkaset, meillä oli vastaavat fuksian värisinä ja toimi kyllä. Vähän kovemmat ja kankeammat kuin esim. jonathanit joten ihan pienellä ei ehkä hyvät, mutta vähän isommalla kyllä. Meidän viime talvena 3v valitsi aina itse nuo. Ja oranssi oli hyvä " vahva" oranssi :)Tänä vuonna oranssia tulee ainakin Pippin caretec mallistoon(tulee muuten yksiväristä oranssia haalaria, takkia ja housujakin). :)

Tilasin tuon oranssin hatun, mutta fleecetumppuja on vain kokoa 1 ja 2. Lisäksi sain tilattua ihanan kahdella tupsulla olevan myssyn pojalle. Tuohon meidän paikkakunnan myymälään oli tilattu todella rajoitetusti Reiman pipoja ja kaikki sinne tilatut olivat minusta ruman värisiä.On muuten ruma se pipo, jossa lukee isolla REIMA.

Pusituuteri2n:

Lainaus:


Pakko saada ja nimenomaan oranssina, sopisivat mainiosti kuopuksen kokolimeen talvihaalariin ja ruskeabeigevalkoiseenkin.

Milloin nuo tulee kauppoihin?
Ostin alesta pojalle mustan haalarin (reimatecin) ja siihen sopisi hyvin värikkäät asusteet.Tuo oranssi olisi tosi pirtsakka.t.nimim. limehullu rukiinen :)

Jumbon myymälävastaava infosi ettei noita hanskoja ole oranssina kuin ihan pienten kokoa ja fleecetumppuna vain:/

Hatut pyysin tilaamaan Reimalta, oranssissa hatussa suurin koko on 52.

Tilasin tuon kokonaan limen puvun tanskasta, valitettavasti en muista nettiputiikin nimeä mutta puku on merkiltään Minymo ja materiaali Corduratyyppistä sekä Thinsulatea sisällä. Tosi hyvän tuntuinen ja pirtsakan näköinen.

Kävin tänään muuten Jumbossa ja ainakaan sinne eikä Selloonkaan ole Jesperiin tulossa tuota himoitsemaamme hattua oranssina:/, hanskoista en muistanut edes kysyä mutta tuskin niitäkään kun ei hattuakaan?!

Aattelin josko ne tilais sen (ja pari muuta mitä haikailen) sieltä Reimalta putiikkiinsa..

Pakko saada ja nimenomaan oranssina, sopisivat mainiosti kuopuksen kokolimeen talvihaalariin ja ruskeabeigevalkoiseenkin.

Milloin nuo tulee kauppoihin?

Ok, kiitos tiedosta! Ehkä sitten tuollainen tintun fleecehattu voisi olla hyvä!

Tosiaan noissa pörröhatuissa on se teddy ja vuori on fleeceä eli sellainen on aivan liian kuuma vaihtoehto.Jos meille sitten tulisi vaikka tintulta ja Pikkustikkarilta asusteet, kun kerta Reiman neulehatutkaan ei ole hyviä!! Itse ajattelin Reiman Andorra pipoa (neulehiippahattu), mutta taidan sitten jättää väliin! Pikkustikkarin pipot maksaa mutta enemmin maksan laadusta kuin ostan huonoa!Tsemppiä :)Meillä ei ole koskaan ollut fleecehattua.. Ei Reiman eikä minkään muunkaan. Tintun hattuja on ollut, niitä pörröisiä, mutta ne on jääny täysin pitämättä koska ovat liian kuumia. Joskus melkein 30 asteen pakkasella on pari kertaa pidetty ei muuten!Tänä vuonna ihastuin Reiman valkoiseen fleecehattuun.. mietin että pitäisikö ostaa sellainen vai jääkö pitämättä... En ole koskaan ollut fleecen ystävä. Suosin mielummin juuri noita merinovillaisia puuvillavuorella. Viime talvena oli ekaa kertaa Kivat merkkinen pipo, juuri merinovillainen, vuorellinen. Se oli sopivan ohu / paksu meidän käyttöön. Muuten laatu oli kyllä pettymys, kun pesin hatun niin venähti ja lörpähti, vaikka miten pesin Sonetilla, ohjeen mukaan ja muotoilin niin silti.. :SJoko epiapilla on vauva kainalossa?? Muistui mieleen kun viime viikolla tuskailit, että syntyisipä jo ;)*Taimi02:n äiti, synnytys käynnistetty 42+0 ** Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat