Vierailija

Mitä ihmettä voi silloin tehdä...? Kunnon ristiäiset kuitenkin haluamme pitää niinkun muillekin lapsille. Vauva syntyy vasta talvella tosin, mutta eipä tässä nyt kerkiä kehenkään niin hyvin tutustua että viitsisi kummiksi pyytää. Ei tule siis yhtään ketään sopivaa henkilöä/pariskuntaa mieleen! =/

Kommentit (13)

Ei he ole mitenkään kummeja kolmannelle lapselle, he ovat kaikkien lastesi tasapuolisia isovanhempia. Siskollani oli mummo kummina, ja häntä kyllä aina kismitti, kun oli niin vanha kummi. Veljelläni on meidän serkku ja aina oltiin kateellisia, kun hänen kumminsa vei poikaa minne milloinkin.Eikö todellakaan löydy suvusta tai kavereiden lapsista ketään juuri ripille päässyttä? He ottavat kummin urakan niin ihanasti, leikkien ja nauttien kummilapsen seurasta ei pelkillä lahjoilla muistaen. Meidän pienimmän kummi antoi joululahjaksi viikonlopun kyläilyn. Heillä on omia lapsia vasta sitten, kun kummilapsikin kasvaa jo sen verran isoksi, että ei kaipaa enää ' hoitajaa' .t. nimim. molemmilla lapsilla heitä vain 15 vuotta vanhemmat kummit, eikä parempia kummeja olisi saatu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

meillä siis tällainen uusperhe, kaikkia rippikoulun käyneitä pyydettiin, kaksi suostui, ja sehän riittää : )!Hätätilassa olisin kysellyt kirkkoherranvirastosta, yleensä seurakunnasta löytyy vapaaehtoisia, tietysti ovat sitten tuntemattomia, mutta jos nyt kuitenkin haluaa lapsensa kummit saavan. Nimenhän saa muutenkin.

joiden kanssa mies lapsuudessaan ja nuoruudessaan ollut paljon tekemisissä mutta aikuisuuden kiireet erottanut.

Olivat molemmat hyvin otettuja ja suostuivat ilomielin.

Olleet aivan mahtavia kummeja ja välit serkustenkin kesken taas lähentyneet.

Eli ei sen tarvitse välttämättä olla ihminen jonka kanssa tällä hetkellä läheinen.

Isovanhempia en minäkään pyytäisi kummeiksi. Heidän tehtävänsä on olla isovanhempia.

Jos vielä lapsia haluamme ja saamme niin aion pyytää minulle vuosia sitten hyvin läheisen serkun yhdeksi kummiksi.

Olen sivusta nauranu napaani kun tuttu pariskunta on haalinu lapsilleen 5 kummia. Siis se on laskettuna 10 kummia 2 lapselle! :DJännää seurata missä välissä loppuu kummit kesken! Taas olis 5 paikkaa haettavana ettei syntyvä jää pienemmälle kummimäärälle..Kannattais miettiä onko suku ja kaveripiiri kuinka iso, jos määrä ei ole valtava niin miksi alunperin tehdään noin? Kysynpähän vaan.

Minusta ehdottomasti sellaiset kummit joiden kanssa on joka tapauksessa tekemisissä. Kaveripiiri voi vaihtua mutta suku ei. Meillä oli sama tilanne ja päädyttiin pyytämään esikoisen kummeja kolmannelle, mutta keskimmäisellä on isovanhemmat " kummeina" paperilla sillä valitsemamme " oikeat" kummit eivät kuuluneet kirkkoon.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat