Seuraa 

Mistä olette löytäneet suojia hellan nappuloille ym, ettei lapsi pääse niitä ronkkimaan? Löytyykö ihan tavallisista marketeista?

Kommentit (5)

Huutiksesta en löytänyt ainakaan ensikatselmuksella, mutta pitääpä katella jostakin lastentarvikeliikkeestä.Hyvä idea tuo nappuloiden poisotto, tosin meidän hellasta eivät lähteneet :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Emma merkkinen. Ja kannattaa mitata oman hellan leveys ennen ostoa;) Noita Emma merkkisiä ainakin oli 50cm ja 60cm leveitä. Hinta muistaakseni noin 40euroa. Ruokaa tehdessä (ja kun mukelot ei ole vieressä, suojan saa " nostettua/käännettyä" taakse. Ihan käypä versio ja meillä toiminut. JA helpottanut huomattavasti " eloa" , kun ei tarvitse olla koko ajan muksun perässä katsomassa vääntääkö hellan napit kaakkoon:)Aluksi mekin revittiin hellan nuppeja irti, mutta omat sormivoimani ehtyivät nyppimiseen:)

meidän hella on ainakin sellaista mallia, että vipstaakkelit saa vetämällä irti pois - jää vain rautatapit pystyyn. Tosi nopeesti lopahti taaperon kiinnostus hellaa kohtaan. Ei tarvinnut ostaa suojusta. Ruokaa laittaessani käytin pää-asiassa taka osan levyjä ja käänsin kahvat niin, ettei lapsi saa niistä otetta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat