Vierailija

Kommentit (16)

muuttoiltana helppo pedata jokaiselle puhdas peti, ai niin, ja yöpuvutkin ja jos jollain unilelu samaan pussiin. Säästyy monet itkut uudessa kodissa kun löytyy omat tavarat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaikki mahdollinen pakataan muovisiin muuttolaatikoihin (auto on helppo täyttää ja käyttö muutoinkin helppoa). Vain kevyitä ja isoja vaatetavaroita säkkeihin. Kasseja, matkalaukkuja ym mieummin vaatteille ja liinavaatteille. Mielummin pakkaan niin että voin hyvillä mielin laittaa suoraan kaappiin puhtaita ja sileitä tekstiilejä(olenkin nipottava mannkeloija).

pysyvät ihan hyvin, kun ovat päällekkäin. Ja lakanoita ym. pakatessa kannattaa ennen sulkemista puristaa ilmat pois. Jää yllättävän paljon ilmaa pusseihin. Aika kasa on kyllä kertynyt jätesäkkejä ja lisäks sitten lihalaatikoita.

mutta ole sitten tosi tarkkana jos pakkaat säkkeihin myös roskikseen menevää tavaraa etteivät mene sekaisin. On meinaan tosi harmillista kun huomaat uudessa kodissa että sinulla on pari säkkiä roskia ja jotain tärkeää on jäänyt vanhan asunnon jäteastiaan.

Henkarivaatteet henkareissaan pukupussi- tyyliin, muuta vaan latoen säkkiin. Samoin kaikki liinavaatteet, pehmolelut, kengät... Teippi vaan päälle, että mitä on missäkin pussissa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat