Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meillä vauva nyt 8kk ja kova koirakuume vaivaa. Jouduimme lopettamaan viime syksynä vanhan ja sairaan koiramme ja nyt tuntuu, että uusi koira pitäisi saada. Kenellä kokemusta koiranpennusta ja vauvasta yhtaikaa. Vauva ruvennut konttaamaan juuri ja kohtahan tietysti alkaa harjoitella pystyyn nousua ja kävelyä, mitenkohän koiranpentu siinä samassa menisi.? Onkohan tämä ajankohta ihan mahdoton? Ajattelimme hommata keskikokoisen snautserin.

Kommentit (4)

Kuin paita ja peppu.. :)Älä ota kääpiörotua, mieluummin isompi, vahvaluonteinen ja kärsivällinen koira. Hoffin kokoisen koiran kanssa ongelma on siinä, että kolhuilta ei voi välttyä kun nuori hurjapää koheltaa taaperon kumoon. Toisaalta sitten eiole milläänsäkään kun pikkutaapero kohtelee välillä hieman kovakouraisesti..

Mutta en oo vielä ottanut, kun laps vasta 1,5v.

Koiranpennut kun pakkaa olemaan kovin raisuja leikeissään, saattavat satuttaa vahingossa lasta. Toinen juttu on sit ne kakka- ja pissaläjät..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja kysy hänen mielipidettään asiaan. Roduissa on eroja. Ja samalla saatte vinkkejä, jotka tulee ottaa huomioon. Siltä pohjalta voitte sitten päätöksenne tehdä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat