Seuraa 

Meidän pihalla kasvaa kuusi isoa satoisaa puskaa, ja omasta mielestäni ne ovat liian karvaita ja happamia suoraan syötäväksi. Mutta silti olisi kiva saada jotain niistä aikaan, ja vaikka säilöä talven varalle.Kommentit (9)

pensaasta ja nyt keittelen hilloa hillosokerin avulla. Se on sekä punaisista että mustista viinimarjoista tehtynä hyvää. Syödään rahkan ja luonnonjogurtin kanssa. Pakastan myös kokonaisia. Varsinkin punaisista tulee ihanaa marjapuuroa, kokeile ihmeessä.

Meidän mustaviinimarjapensaassa on noin yksi marja (uusi pensas) mutta voisinkin pakastaa kokonaisina, se marjapuuro kuulostaa hyvältä!Justiinsa nytten olen aika kypsä koko marjasesonkiin, hih, mutta tulevaisuutta varten, olisko sulla se marjapuuron resepti???

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

marjoista, banaanista ja jugurtista/mehusta. Kuka on hajamielinen... huoh.heli71:

Lainaus:


jäisistä marjoista, banaanista ja viinimarjoista sauvasekoittimella. On hyvää ja terveellistä!
Ja piirakkaan laitan myös.laitoitko pun. viinimarjan lisäksi mitään muuta marjaa tai hedelmää?? Ainekset meillä olisikin jo heti valmiina, ja sopivasti on sateinen päiväkiitoksia vinkeistä!

aika lailla ilman reseptiä, mutta pienehkö annos saattais mennä vaikka näin:Kiehauta 1/2 litraa vettä, lisää 0,5 dl sokeria ja vispaa 0,5 dl (tai vähän enemmän) mannasuurimoita joukkoon. Anna kypsyä 5-10 min välillä sekoittaen. Soseuta sauvasekoittimella n 3dl viinimarjoja soseeksi ja lisää puuron joukkoon. Keittele vielä hetki hiljaisella lämmöllä. Jäähdytä ja vatkaa kuohkeaksi.Sokerin määrä on kysymysmerkki, maistamalla löydät oman makeuden. Puoli desiä mannaryynejä saattaa olla liian vähän, tulee löysää, mutta marjapuurohan jähmettyy. 0,7 desistä tulee jo aika paksua, muistelen. Marjojen määränkin arvailin! Anteeksi epämääräinen ohje, mutta kokeilemalla löydät varmasti teille sopivat mittasuhteet. Tällä " ohjeella" teen myös mansikoista ja vadelmista (se on herkkua!).T: Tuula

laitan joskus kaveriksi mustikkaa. Muuta ei ole tullu laitettua. Vaikka miksipä ei vaikka kaikki muutkin marjat sopis! Hedelmiä ei ole tullu mieleen sekotella...

piristeitä piirakoissa!!! Olen käyttänyt kermaviili- ja rahkapiirakoissa. Kermaviili ja rahka sopivat sen kaveriksi piirakoihin hyvin, " laimentaa" makua. Ihana kirpeä piristys.:) Kovin paljoa en ole tosin laittanut. Miehenkin mielestä todella hyvää.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat