Vierailija

Kommentit (18)

.. oli mukana kaksikin lähihoitajaa.Pisti meikäläistäkin vähän ihmetyttämään, kun niin kovasti valitetaan palkkojen pienuutta hoitoalalla.

Olen häpeillyt akateemiselle pientä palkkaani, kun saan 2400 euroa, mutta näemmä noinkin raskaasta työstä sitten maksetaan vähemmän. En siis ole opettaja; omassa työssäni on oma raskautensa mutta koen kyllä että rankempaa olisi olla opettaja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lisät tulevat siitä, että lähihoitaja tekee työtään iltaisin, öisin ja viikonloppuisin, toisin kuin opettajat. Epämukavista työajoista kuuluukin maksaa korvaus. Toisinaan myös ylityötunteja kertyy paljon.Tuskin vaan kukaan saa lähihoitajan työstä peruspalkkaa yli kahta tonnia.

erona kaikkiin muihin tietämiini ammatteihin, opettajan ylitunnit ovat halvempia kuin perustunnit. Moni ei siis halua tehdä pienemmällä palkalla ylitöitä. Varsinkin kun open työ ei ole vain niiden tuntien pitämistä, vaan myös valmistelua.

Aloituspalkka on just jotain 2200 ¿ jos ei ole ylitunteja eikä ikälisiä. Täysine ikälisineen ja jos on paljon ylitunteja voi lukion äidinkielen lehtorin palkka ylittää jopa 4000 ¿. Mutta silloin siis jo ollaan lähellä eläkeikää ja ylitöitä painetaan sikana.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat