Seuraa 

Hei!Ostimme kaverilta yhdistelmävaunut, mutta rattaina ne eivät taida 5 kk:n iässä vielä toimia, kun ei saa vöitä kiristettyä sopiviksi. Pitäisikö siis ostaa jotkut erilliset rattaat? Millaiset? Sarjassamme tyhmiä ensikertalaisen kysymyksiä.... :)hepsis

Kommentit (7)

siirryttiin rattaisiin, kun poika oli noin 6kk ja raivosi aina vaunuissa, jos oli hereillä, kun halusi nähdä ympärilleen. Aluksi rattaiden (tai siis yhdistelmät meilläkin) selkänoja oli puoli-istuvassa asennossa. Siitä oli sitten helppo laskea vaikka täysin makuuasentoon, jos poika nukahti. Valjailla pidettiin kiinni ihan alussa, 8kk jälkeen en ole valjaita käyttänyt, kun poika inhoaa niitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

poika 4 kk ei enää viihtynyt vaunuissa niin tuin ratasosan yhdistelmissä vauvan makuupussilla niin ei ne remmit ollut liian isot ja sit se tuki myös lasta. puoli-istuvassa asennossa pidin, poika aika jäntevä.

n. 4kk ikäisestä. Osta tavalliset valjaat jotka kiinnität rattaisiin, pysyy pieni kyydissä!

Ps. ovat kätevät myös kaupassa käydessä. Lapsi istuu myös kauppakärryissä turvallisesti kun on valjailla kiinni.

Meillä vauva oli aluksi auton turvaistuimessa matkarattaissa ja noin 3 kk iässä siirryttiin käyttämään matkarattaita. Useat ystävämme (suomalaisetkin) ovat laittaneet vauvat heti alussa rattaisiin. Samoin aiomme toimia talvella syntyvän pikkukakkosemme kanssa, rattaisiin heti.Asumme ulkomailla, jossa 9kk vuodesta lämpö yli +20c. Kesällä useamman kuukauden yli +35c. Näissä olosuhteissa olisi kidutusta pitää vauvoja kuumissa vaunuissa! Täällä käytämme rattaita, jotka saa täysin (tai melkein täysin) makuuasentoon. Valitessa rattaita kiinnitetään huomiota kuomun auringonsuojaavuuteen sekä rattaiden ilmastointiin (ei kovin suljettu malli). Mielestäni vaunut ovat tosi kätevät Suomen talvessa, sekä kylminä keväinä ja syksyinä. Kesällä rattaat ovat kätevämmät ja miellyttävämmät vauvalle. Tietenkin selkänoja täytyy saada makuuasentoon (tai lähes).Meillä on neljät rattaat (Quinny Speedyt, kahdet eri MacLarenit ja yhdet aasialaiset), joten eri käyttöihin löytyy erilaiset rattaat, mutta vaunuille ei ole tarvetta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat