Vierailija

Olimme v-loppuna Siljalla ja kyllä se on niin huonoksi tullut. Vikingin laivat paljon paremmat. Ruoat ovan maukkaammat ja muutenkin se koko meno ja meininki

Kommentit (3)

Ruokapaikkoja on monenlaisia " tavallisesta" grilliruokaan ja mereneläviin, Promenaadilla on kiva kävellä edestakaisin lasten kanssa, keulabaarista on upeat näkymät ja lasten leikkipaikka, jossa on eri pallomeret isoille ja pienille ja pleikkareita ja piirrettyjä omassa huoneessaan, paljon parempi kuin Viikarin rupuinen pallomeri.

Se oli siis sellainen päivän matka, tultiin kahden viikon rankasta reissusta Keski-Euroopasta. Meillä ei ollut hyttiä, vaan oltiin niillä ns. air seatseilla. Viikkarillahan nää on erillisessä huoneessa, mihin muilla ei oo asiaa. Europalla se oli taas laivan päässä, mihin kaikki lapset tuli juoksentelee ja ihmettelee kun jotkut nukkuu. Ei ollut nauru herkässä silloin! Eli air seatsit on myös paljon huonommat kun Vikingillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ikuinen siesovapöytä josta emme pidä lainkaan. Ala carte jonne on ihan turha viedä nuoria ja pika ruoka paikka jossa hinta laatu suhde ei kohtaa.Ennen laivoilla syöminen oli edes edullista nyt erittäin kallista. Ainoa mihin oltiin tyytyväisiä oli kokoustiloihin tehty leikkipaikka. Siellä toisin olisi voinut olla ns. valvojia. Kun 13-16 vuotiaat nuoret lapset mm. omien vanhempien inoittamana leikki erittäin vaarallisesti muita pienempiä lapsia kohtaan. Vanhemmat vain näyttivät peukkua hyvä hyvä. Kun olisi pitänyt kieltää.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat