Vierailija

. Muksut ehti pariin laitteeseen, ruoka- ja jätskijonoon ja päivä oli siinä.



Ei kyl ihan heti tee mieli mennä uudestaan.

Sivut

Kommentit (45)

Puuhamaa on mielestäni yksi Suomen parhaita lapsikohteita. Olemme käyneet siellä n. 6 kertaa mutta meille on käynyt tuuri eikä siellä silloin ole ollut ruuhkaa. Juhannuspäivä kuulostaa hyvältä vaihtoehdolta, taidan mennä sinne ensi vuonna silloin;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mitään vikaa olekaan, mut toi päivä meni yli.



Oon mä ollu esim. Lintsillä ruuhkapäivänä, mutta ei se silti oo ollut tollasta.



Ku me jonotettiin alueelle, ni puiston henkilökuntaa kävi informoimassa jonossa, et vaan parkkipaikka on täynnä, mutta puistoon mahtuu kyllä.



Joo mahtuhan sinne...

Enkä kyllä millään jaksa uskoa, että kuvailemasi tilanne on ihan totta! Raskasta liioittelua tai sitten olitte siellä tosiaan vain pari tuntia (eli vika vanhemmissa...).



Itse oltiin siellä sunnuntaina seitsemän tuntia ja väkeä oli kuin pipoa! Silti ehdittiin hyvin käydä kaikissa " laitteissa" ja vain muutamaan oli oikeasti pitkä jono ja sekin liikkui suht ripeään. Ruokailemassa ei käyty kun oli omat eväät, mutta grillillekin päästiin heti kun haluttiin. Vesipuistokin oli aivna turvoksissa, mutta silti tuli koko perheen virkistäytymistarve tyydytettyä oikein hyvin!



Korjaappa ap asennevammaasi ennen kuin tartutat sen lapsiisi...

Puuhamaassa käynyt.



Meitä oli pari autollista, ja ei kyllä muutamaan vuoteen mennä.



Ei mua se jonotus niin haittaa, mutta hlökunta oli todella pohjanoteeraus. Tosin itse huomasin myös sen junan kuljettajan, joka todella oli valopilkku - iloinen ja hymyilevä ja vilkutteli lapsille.



Vesipuistossa olis tosiaan voinut pitää edes jonkinlaista laskua porukasta, sitä oli aivan liikaa.

Miten turvamääräykset ?





Kysymys yleisesti uimaloita käyttäville - onko vesi aina noin kylmää, mitä se oli Puuhiksen altaissa ?

Järvivesikin oli pari astetta lämpimämpää ihan varmasti.

tai sitten sillä on oikeasti asenne kohillaan. Ei kaikkia hermostuta samalla tavalla jonottaminen tai tungos. Ja onhan lapsetkin erilaisia, vilkkaampien lasten kanssa ruuhkat on tuskallisempia kuin rauhallisten.

Olimme fiksuina klo 9.30 jonossa, ja meidän jono-aika oli puoli tuntia siinä tiellä. Mutta lähdimme pois siinä klo 14 paikkeilla, niin kyllä säälitti se ihmisjono. Ja joillakin oli ihan pieniä vauvoja esim. rintarepuissa ja helle tuohon klo 14:n aikaan oli kova (auton mittari näytti 27 astetta). Mutta tuohon tiistaihin. Meillä oli oikein mukava päivä. Emme jonottaneet kuin ehkä 5-10 minuuttia " laitteisiin" pahimmillaan.

sanoi, että he olivat jonottaneet joutseniin puol tuntia ja sitten sillä sai mennäkin vain yhden kierroksen!



Mä lähdin sinne iloisella asenteella ja yritin jopa pitää sitä yllä, mutta 21 saa näköjään tän keskustelun toisen sädekehän...



jos jonnekin on pitkä jono kannattaa vaikka puolet perheestä jonottaa ja puolet tehdä muuta sillä aikaa. Meille ei sattunu muuta ikävää kun että ei tiedetty että buffet suljetaan jo viideltä kun just ois menty.

lasten juttuihin oli järkyt jonot.



Sun juttus kyllä kuulostaa jotenkin liian hyvältä ollakseen totta, koska kyseinen tiistai oli Puuhamaan historian ruuhkaisin päivä.



Mekin lähdettiin seitsemän aikoihin, eikä se parkkipaikka musta kyllä tyhjältä näyttänyt.

Vierailija:

Lainaus:


ollaanko me oltu samassa puuhamaassa?? mekin oltiin siellä sillon tiistaina, mutta ainoo paikka missä jonotettiin oli se matka motarilta puuhikseen. sujuvasti päästiin pukuhuoneisiin, vessoihin, lastenhoitohuoneisiin ja useimpiin laitteisiinkin. meillä oli omat eväät eikä grillilläkään ollu tungosta. niihin laitteisiin mihin piti jonottaa niin se jonotusaika oli max 10 minuuttia. hyvin viihdyttiin lasten (5v, 3v ja 8kk) kanssa ja varmasti mennään myös ensi vuonna.



oliskohan tässä jotain tekemistä sen kanssa, että millä asenteella sinne reissuun lasten kanssa lähtee... ;)






Ei kai kukaan täälä turhia nurise. Kyllä minustakin ap:n kuvaamat jonotusajat ovat täysin kohtuuttomia. Asenne olisi varmaan sinullakin toinen jos samanlailla olisit jonottanut.



T: Minäkin käynyt puuhamaassa jonottamassa ja toisinaan taas en ole joutunut jonottaa yhtään.

Mulla on huonoja kokemuksia ko paikasta, ruuat ja asiakaspalvelu tökkii. Olen lähettänyt palautetta, mutta tuskin sitä edes luettiin (ja lähetän/annan myös positiivista palautetta. Tiistai on ollut todella ruuhkainen päivä, jostain luin, että vierailijaennätykset paukkuivat rikki.


Oltiin Puuhamaassa ihan heinäkuun alussa. Päivä oli kaunis ja lämmin mutta mustat pilvet enteilivät pahaa.



Tultiin Puuhamaahan joskus puolen päivän maissa, parkkipaikka saatiiin uima-alueen aidan vierestä, eli läheltä. Mihinkään ei ollut kymmentä ihmistä enempää jonossa, useimmiten jonoa ei ollut lainkaan, sen kun käveli suoraan laiteeseen.



Puoli tuntia ennen sulkemisaikaa taivas sitten repesi ja satoi kuin saavista kaatamalla.



Eli jos olisi ennustaja niin kannattaisi mennä sellaisena päivänä jolloin näyttäisi siltä että varmasti sataa mutta ei kuitenkaan sitten sada :-)

siinä oli vähän vanhemmilla lapsilla näköjään sellainen kisa, että kuka hyppää puolivälissä kesken liu' un korkeimmalle.



Mä en edes halua ajatella sen uimaveden hygieenisyyttä siinä ihmismäärässä...

ja vaikka väkeä oli tosi paljon ei mitään jono-ongelmia. Viime sunnuntaina puuhamaassa eka kertaa ja oli todella kohtuullisesti porukkaa, mutta saatiinkin kuurosade niskaan.



Hui, jos olisi tuollaista joutunut kokemaan...

ollaanko me oltu samassa puuhamaassa?? mekin oltiin siellä sillon tiistaina, mutta ainoo paikka missä jonotettiin oli se matka motarilta puuhikseen. sujuvasti päästiin pukuhuoneisiin, vessoihin, lastenhoitohuoneisiin ja useimpiin laitteisiinkin. meillä oli omat eväät eikä grillilläkään ollu tungosta. niihin laitteisiin mihin piti jonottaa niin se jonotusaika oli max 10 minuuttia. hyvin viihdyttiin lasten (5v, 3v ja 8kk) kanssa ja varmasti mennään myös ensi vuonna.



oliskohan tässä jotain tekemistä sen kanssa, että millä asenteella sinne reissuun lasten kanssa lähtee... ;)

Tultiin vasta 14:n jälkeen, jolloin parkkialue oli onneksi jo sen verran tyhjentynyt, että saatiin auto sinne. Tosin Puuhamaan risteyksessä ollut Puuhamaan työntekijä nimitti meitä auton ikkunasta kiilaajiksi (kun kysyttiin, onko kentällä paikkoja, kun nähtiin autoja parkkeeratun tien varteen). Nimittely sillä perusteella, kun käännyttiin Puuhamaan alueelle Vähikkälän suunnasta suoraan. Hitto, meidän olis sit kai pitänyt ajaa toiseen suuntaan moottoritielle ja jonottaa sieltä se tunti!



Laitteisiin sai jonottaa sen puoli tuntia, liukumäissä lähinnä aikuiset miehet kunnostautui päälle laskemisessa, pomppulinnoissa oli porukkaa kolme kertaa enemmän kuin kyltin mukaan sai olla. Onneksi oli omat eväät, ei tarvinnut jonottaa syömään.



Alueen takaosassa olleeseen veskiin pääsi jonottamatta joka kerta ja se oli erittäin siistissä kunnossa.



Vesipuistoon mentiin vasta tunti ennen sulkemista. Porukkaa oli silloinkin, mutta mahtui sentään mukaan. No, vesi oli taatusti likaista mutta onneksi sen verran kylmääkin, etteivät lapset tarjenneet kauaa...



Työntekijät näytti niin nyrpeetä, niin nyrpeetä naamaa. Vain alueen pikkujunaa ohjannut poika oli iloinen ja vilkutteli lapsille.



Mutta lapset olivat tyytyväisiä Puuhamaa-päivään, ja sehän on pääasia!

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat