Seuraa 

Olisin kysellyt teiltä sellaista,että monetko kuukautiset teille on tullut sen jälkeen kun vauvan teko yritys on aloitettu, eli ehkäisy jätetty tarkoituksellisesti pois? Jos teillä on jo useampia lapsia, onko yrityksen kestossa ollut suuriakin eroja vai onko yrityksessä aina mennyt suunnilleen yhtä kauan?

Kommentit (20)

Eli siis, meillä ehdittiin yrittää neljä kiertoa ennen kuin tärppäs. Muilla kierroilla yritettiin valtavasti ja kierrolla jolla tärppäs, otettiin vähän rennommin.

Meillä kolme lasta ja jokaisen kohdalla on tärpännyt heti eka yrityksellä. Nyt haluamme vielä neljännen ja eka yrityskerta menossa. Viikonloppuna se nähdään alkaako tälläkin kertaa yhtä helposti raskaus. Jotenkin kyllä epäilen... Ei ainakaan tunnu vielä yhtään mitään!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

1. lapsi tärppäsi luomusti ½ vuoden yrityksen jälkeen2. lapsi vähän reilun vuoden yrityksen jälkeen (clomiavusteisesti)3. lapsi ekasta kierrosta luomuna. Eli ihmeitä tapahtuu :)t. Mikaela ja lapset 02/04, 02/06 ja LA 02/08


Meillä esikoinen tärppäsi kerrasta, eli menkkoja ei tullut sitten lainkaan yrityksen aloittamisen jälkeen. Nyt kakkosta on yritetty vuoden verran, eikä vielä ole tärpännyt..Ensimmäinen tärppäsi ekasta kierrosta. Toista yritettiin yli vuosi, tosin imetyksellä oli varmasti osuutta asiaan, imetyksen lopettamisen jälkeenkin meni yli puoli vuotta.

Meillä ensimmäinen sai alkunsa heti ekasta kierrosta, menkkoja ei siis tullut lainkaan. Toinen sai alkunsa toisesta kierrosta, mutta se meni valitettavasti kesken. Nyt alkoi taas uudestaan pikkukakkosen yritys, katsotaan kuinka kauan tällä kertaa kestää.

Esikoinen oli " vahinko" ei yritystä siis ollenkaan.

Toinen oli " vahinko" kaksi kuukautta esikon syntymän jälkeen plussasin.Kolmas oli täysin suunniteltu ja kolmannella kerralla tärppäsi.Tsirppana rv 30+2

eka raskaus alkoi ekasta yrityskuukaudesta. Lopetin pillerit ja odotettiin luomu menkat ja sen jälkeen heti nappas :) :Nyt toinen yk menossa toinen lapsi haaveessa .saa nähdä nappaako nyt yhtä pian.. Eli nyt tällä yk:lla :). Odotukset on kyllä kovat!

Ensimmäinen lapsemme odotti tärppiä melkein 2 vuotta, nyt ollaan toista tärppiä odoteltu puoli vuotta. En tiedä kuinka kauan menee... Toivottavasti ei ihan niin kauan... =)* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat