Vierailija

Mielipiteesi?

Kommentit (7)

Sitten on selvästi ikäsyrjintä, joka alkaa noin 45-vuotiaiden kohdalla. Sitten on vielä terveys. Valitsetko itse sairastumisen?Se, että on asunut kauan ulkomailla ja tehnyt työtä siellä ei ole meriitti. Jos sairastut niin joudut hakemaan sairasrahaa ulkomailta ja ne eivät välttämättä maksa.Mitä sössimistä tässä muka on?

Ei varsinaista sössimistä. Enemmänkin olosuhteiden uhriksi joutumista tai kykenemättömyyttä ennakoida asioita. Mitenkä sossu on tässä tilanteessa toiminut väärin? Et nyt maininnut muuta kuin olosuhteet, joista on lädhetty sossun ovelle kolkuttelemaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos olet sairas niin sulle kuuluu sairausraha, työttömyyskorvaus tai toimeentulotuki.Sairausrahaan on tullut kielteinen päätös, työttömyyskorvausta ei makseta sairaalle ja jäljelle jää toimeentulotuki eli sossu.Missä muka mättää? Teen pätkätöitä silloin kun niitä on sairaudesta huolimatta.

En minä tiedä missä mättää. Jos olet ap, niin itse aloitit sanomalla, että sossu vie mielenterveyden. Kerro, mitä pahaa sossu on tehnyt. Ymmärsin viestistäsi, että saat toimeentulotukea, kun muut tulonlähteet ovat tukossa. Missä ongelma??

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat