Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Pääsen katsomaan tuon ikäistä tyttöä ja en tiedä, mitä veisin mukanani. Valmiina on pupupaita, koska lempinimi sopii siihen, mutta onko jo joku lelu tms., millä touhuilisi? Onkohan se paita ok, 60 cm? Tyttö on pieni ollut (ainakin tähän asti). Näin hänet pari kuukautta sitten viimeksi ja silloin oli pikkuruinen.

Olen aivan tumpelo - ei ole omia lapsia, joilta nämä asiat olisivat opittu. Vanhemmille lapsille en onneksi joutuisi näin seikkaperäisesti kyselemään, ammatin etu.

Kiitos avusta!

Kommentit (8)

... poika oli jo aikamoinen touhuaja, hän tykkäsi mm. pehmokirjoista, " puru" leluista, eli sellaisista joita voi järsiä kun hänellä oli siinä iässä jo hampaita tulossa.Lisäksi mitä enemmän oli erilaisia ääniä leluissa, sen parempi :) Eli värikästä, ääniä pitävää ja sellaista mitä saa hyvin omaan käteen otettua.

Monissa kankaisissa pehmokirjoissa ainakin on jos jonkinlaista äänitorvea ja rapisevaa sivua jne.Toivottavasti näistä oli jotain apua :)*Piparminttu*Tyttö on ollut kovin " sirpakka" , joten jospa se vaatekoko vielä menisi kuitenkin. En tiedä, paljonko vauvat voivat kasvaa pituttaa esimerkiksi. Kuulostaisi kovalta spurtilta, jos olisi nyt yli 60 senttiä. Mutta tosiaan näin hassuja kyselen, kun en oikeasti tiedä. :)Kohta uhmaan sadetta ja lähden leluostoksille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä poika nyt 4,5kk ja iso, vaatekoko nyt 70-74cm, Tutan 68 voi vielä mahtua eli koot sinänsä voi unohtaa, riippuu niin paljon mallista (vrt. Lindex 74 = Tutta 68)... Mutta poikamme on siis suuri ja pikkuiselle tytölle koko 60 voi vielä mahtuakin tai saatko vielä vaihdettua hiukan suurempaan??Meillä tykätään puruleluista, helistimistä ja kirjoista, kirjaa pitää kyllä jonkun lukea. Pehmoleluja en ole itse koittanut tarjotakaan, pitääpä kokeilla ;)Vaatteista vielä, että bodyt ja irtohousut on kyllä kätevimpiä...

Ne, ketkä pääsee Ikeassa käymään: ehdottoman hyvä ostos vauvalle, joka vähän aikaa sitten on oppinut tarttumaan, on ne 50 senttiä maksavat pienen pienet pehmolelut! Meillä poika oli ihan innoissaan, kun saa sen koko lelun nyrkkinsä sisään, eikä se lelu paina lainkaan =) Olisi ollut tosi hyvä juttu kk sitten, kun harjoittelu oli kuumimmillaan, eikä jaksanut tarttua/pitää kädessä raskaita leluja. Mutta menevät hyvin nytkin, ja helppo pakata vaikka hoitolaukkuun mukaan, jos lähtee kauppaan tms. :)

Meillä on 4,5kk poika. Paita voi olla sopiva, jos lapsi tosiaan on pienikokoinen - meillä poika oli 4kk 67cm/8535g, eli aikast' iso :)

Lelut/tavarat on alkaneet kiinnostaa paljon, etenkin kaikki, mistä lähtee vähänkin ääntä, esim. pelkästä rapisevasta voipaperista saa hirmu riemun, saati sitten värikkäistä/helisevistä/soivista jne. leluista! Myös värikkäät pehmolelut on nyt in painileikeissä, esim. Nalle Puhia poika jaksaa selättää vaikka kuinka ja kauan. Ja meillä ainakin menossa vaihe, että kaikki uusi käy ja on ihanaa - tosin kiinnostaa yleensä pari min, sitten tarvitaankin jo uusia virikkeitä :)

Hmm...mitäs muuta... En oikein muuta neuvoa osaa antaa, kuin että kaikki käy! =D Tosiaan kaikki vähänkin uusi tai hetken jemmassa ollut tavara on niiiin kiinnostava juttu...

Meidän tytöllä oli pituutta 4kk neuvolassa 62cm ja keskimittainen tyllerö on kyseessä. Nyt 4,5kk iässä 62cm asut jäämässä kovaa vauhtia pieniksi. Toisaalta, jos kyseessä on pusero eikä body, niin sellainen menee pidempään. 58cm vaatteista nimenomaan perus-pusero meni pisimpään kunnes jätettiin pois kun hihat alkoivat olla kyynerpäissä... ;)Eli uskoisin paidasta olevan iloa vielä jonkin aikaa jos ei ihan kauhean pientä kokoa ole, niissäkin kun on eroja.Leluista saitkin jo hyviä vinkkejä!

Vauvanvaateosastolla meni sormi suuhun. Harmi, jos paita liian pieni.Kiitos leluvinkeistä! En osannut ajatella, että puuhailevat jo paljon. Kuulostavat tosi touhukkailta tämän ikäiset.Aurinkoista kesänjatkoa!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat