Vierailija

Onneksi poika täyttää vasta 2 vuotta, joten ei niin ymmärrä synttäreiden tarkoitusta.Kiitos vain sukulaiset ja ystävät!

Kommentit (18)

En minäkään varmasti viitsisi lähteä ylisuuriin pikkulapselle järjestettäviin juhliin kesken parhaimman kesäloman!Olisit kutsunut vain isovanhemmat niin kaikki kutsutut olis tulleet:) Heissäkin on varmasti ihan tarpeeksi yleisöä ihmettelemään teidän silmäteräänne!

Heinäkuussa niin monet lomareissuissa. Ja en itsekään suostuisi palaamaan esim 300 km päästä mökiltä joidenkin synttäreiden takia, mökille päästäävän vain kerran vuodessa. Siispä juhlikaa ensi vuonna vasta elokuun puolivälin jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eihän tuollainen 2-vuotias vielä ymmärrä juhlien päälle mitään, joten ei siis voi mieltäänkään pahoittaa!Sitten kun lapsella alkaa olla ihan OIKEITA kavereita on myös järkeä pitää synttäreitä! Turhaa lahjojen " kerjäämistä" vain tuollaiset " vauvan" järjettömän suuret synttärit!

Meidän pojan 4-v synttäreille ensi sunnuntaiksi on kutsuttu ekassa erässä päivällä lapsen kaverit vanhempineen ja toka erässä lapsen sedät, enot, tädit perheineen, mummot ja ukit sekä isomummot. Niin ja tietty se yksi kummi, joka ei kuulu edellä mainittuun joukkoon.Ja kaikki kutsutut pääsevät tulemaan.

Synttärit on tosi tärkeä juhla lapselle. Me yritämme aina mennä kun kutsutaan. Esim. häätkin on vähemmän tärkeät, joten mielummin lapsen synttäreille kuin esim. häihin. No vähän tietysti riippuu myös juhlittavista.

Onneksi tuli lapsivieraita ja sankarilla oli kivaa. Kutsutkin laitettiin yli kk aikaisemmin, mutta kesäällä kaikilla on menoa. Söin tänäänkin siksi kaakkua aamupalaksi, kun tuli tehtyä aika paljon herkkuja.

LASTENSA synttäreille. siellä sitten istutaan sillit suolassa mummojen kanssa ja kehutaan sitä ihanaa muksua. ja juu, lahjat voi antaa suoraan lapselle. en käsitä, me pidetään synttärit aikalailal perhepiirissä ja sitten kun oikeasti kavereita LAPSELLA on, niin kutsutaan niitä.

Tiedän, että suurinosa kutsutuista ei ole lomailemassa, mutta ilmeisesti lapseni juhlat ei vain kiinnosta :(

apVierailija:

Lainaus:


Eivätkö kummitkaan tule?
2-v synttäreille noin paljon porukkaa? Tuskin se penska nyt vielä niin useasta vieraasta välittää...? Eikö olis voinu kutsua muutamaa pojalle tärkeää ihmistä, jotka olis tullu paikalle?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat