Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tuo meitin 3-vee neiti ei oo vieläkään oppinu lukemaan, vaikka ollaan miehen kanssa joka ilta pidetty kotiopetusta. Onkohan jotenkin jääny jälkeen kehityksessä vai mikä mättää? Isosiskonsa oppi jo 2-vuotiaana lukemaan ja kirjoittamaan.

Kommentit (27)

Mulla on 3 v 4 kk ikäinen poika,joka oppi lukemaan 2 v 2 kk iässä.

Hänen serkkunsa oppi lukemaan tasan 2 vuotiaana.En halua pelotella,mutta itse kyllä käyttäisin lapsen tutkimuksissa, ettei oo esim mitään kovin vakavia kehitysviiveitä tms.Kait hän osaa edes kunnolla uida??Syökö ja kakkaako normaalisti?Voisit silti varalta tosiaan käyttää häntä vaikka psykiatrilla...kaiken varalta!

Hohhoi, tämäpä oli jo järjen riemuvoitto...Itse en osannut lukea vielä eka luokallakaan, eikä se paljon pipoa kiristäny. Oman nimeni sentäs osasin kirjottaa, kirjaimia sen kummemmin tuntematta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miten lapsesi laskee? Joko derivaatta, vektorit tai trigonometria ovat tuttuja termejä? Jos ovat, niin kaikki kunnossa. Niinhän se menee, että lukeminen / laskeminen tulee usein ensin ja se toinen taito vasta hieman myöhemmin siinä neljän vuoden iässä.mun kummilapsi on jo 3,5 vuotta eikä edes puhu kunnolla!!!!!!!!!!!

niin että muka pitäisi jo osata lukea ja kirjoittaa.

koulussa opetetaan lukemaan! antaa lapsen olla sinne asti lapsi!

Meidän 2,5v poika osaa just ja just laskea viiteen.Mutta lempisatukirjasta mitä hänelle on luettu moooooonen monta kertaa, osaa kuvista kertoa mitä kyseisellä sivulla tapahtuu =).

Meinaa mennä hermot kun meidän 2v 3kk ei osaa edes kaikkia kirjaimia!

Varsinkin D,F ja G ei mene sille millään kaaliin vaikka kuinka huutaa.Huomenna mennäänkin ADHD testiin.

eihän toi ole enää normaalia. jätätte niitä nukkumisia ja syömisiä vähän vähemmälle ja käytätte senkin ajan harjottelemiseen. kyllä tuon ikäisen pitäisi jo osata että taitaapa olla vaan laiskat vanhemmat.kai se muksunne sentään uida, pyöräillä, hiihtää ja luistella osaa??

Ne osaa ajaa ilman apupyöriä.

Ne osaa uida.

Ne osaa laittaa kengän nauhat solmuun.

Sit ne osaa laulaa nuotilleen.

Ja ne osaa soittaa nuoteista pianoa.

Mutta ne ei osaa lukea kirjaimia.

Eikä ne osaa pyyhkii pyllyä.

Sit ne ei osaa oikeaa otetta kynästä.Mutta kaiken huippu että ne osaa olla just sellaisia kun kolmevuotiaat yleensä on =)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat