Vierailija

Mihin sinä näistä lähtisitja miksi?

Kommentit (14)

olisin lähdössä, miehen kanssa.Zurich kiinnostaa kovasti enkä ole koskaan käynyt Sveitsissä muutenkaan.

Wienissä olen käynyt kahdesti, mies ei ja Saksassa ollaan oltu aika monessa muussa kaupungissa.Zurichin hintataso hieman pelottaa vaikka ei varsinaisesti olla shoppailemaan lähdössä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

todella paljon noista tiedoista.valitsemme sen perusteella ehdottomasti Zurichin.kerrankin asiantuntevia, lyhyitä ja ytimmekkäitä vastauksia.Kiitos

toimivuudella tarkoitin hyvin pohjoismaista kellon tarkkuudella tapahtumista. Jos sveitsiläinen remppamies sanoo tulevansa klo 14 niin hän tulee todellakin silloin. Itävaltalainen pysähtyy kahville ja tulee sen jälkeen. En väitä etteikö saksa ja itävalta olisi toimivia maita, mutta noista kolmesta sveitsi on se toimivin =)

Oman kellonsa voi tarkistaa junan kulkureitin mukaan jne.Saksasta ei ole kuin lyhyempi opiskelukokemus (4kk), mutta sveitsissä ja itävallassa olen asunut

kuulostaa tosi kivalta! Ja kiitokset vinkeistä!me ollaan pidennetty vkl to-su. Mutta tykätään kyllä lyhyessäkin ajassa nähdä ja kokea ja helppoahan se on kun lapset ovat kerrankin mummolassa = )

Ihana kaupunki. Stephansdom, Hofburg, Demel, Schönbrunn, Riesenrad, museot, konditoriat, fiakerit,... Todella ystävällinen paikka verrattuna esim. moniin Välimeren maiden kaupunkeihin. Erityisesti suosittelen Mozart- ja Strauss-konsertteja, joita järjestetään kaupungin monissa saleissa.

Zürich on todellakin ihana kaupunki ja Sveitsi toimiva maa.Kuinka kauan olette reissussa?Plääh, kateellinen nro 6 (olin kai nro 6)

Ja jos pidätte intialaisesta kasvisruuasta niin ehdoton käyntikohde on ravintola " Hiltl Vegi" - varsinkin illallisaikaan kannattaa tehdä pöytävaraus. Mieletön monipuolinen buffet-pöytä ja loistava a `la carte lista. Ilta kannattaa aloittaa lasillisella " cüpli" (kuohuviini)

Tuossa ravintollassa on moni vannoutunut lihansyöjäkin viihtynyt ja palannutkin toistamiseen syömään. Oopperan takana on kyseisen ravintolan sivupiste, sielläkin hyvää naposteltavaa. Ja rautatieaseman vieressä (samassa rakennuksessa) on myös ihana intialaispainotteinen kasvisravintola.Ja junalla + postibussilla kannattaa lähteä vuorille, sekä Berner Oberlandin että Graubündenin kylät ovat päiväretken päässä.

lähtekää zürichiin.

On todella kiva kesäkaupunki (pääsee myös uimaan järveen). Sveitsissä on todella hyvä julkinen liikenne, junalla ja postibussilla pääsee syrjäisiinkin kolkkiin. Ja välimatkat ovat lyhyet eli lomalla ehtii nähdä paljon (esim. päivä vuorilla).Ei Sveitsi ole oikeastaan kalliimpi kuin suomi - jos ajatellaan shoppailumielessä. Vuokrat ym asumiseen liittyvät palvelut ovat kyllä kalliita. Mielestäni esim Wienissä oli ihan yhtä " kallista" .Wieniin lähtisin ennemmin joulukuussa joulumarkkina-aikaan.Hampuri on myös kiva kesäkaupunki, talviaikaan siellä voi olla kolea ilma (meren läheisyydestä johtuen).


maksoimme paikallisessa McDonaldsissa salaatista ja tavallisesta hamppariannoksesta yhteensä yli 20 euroa! (Sveitsin frangit tietysti siellä käytössä, mutta kurssin mukaan...)

eli ovat kaikki ihania kaupunkeja.

Se mihin kannattaisi lähteä riippuu siitä, mitä haluat lomalla tehdä ja mihin vuodenaikaan olet lähdössä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat