Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (25)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Korjaa lasten pyörät ajallaan, hieroo hartiat, muistaa hää- ja syntymäpäivät, soittelee kotimaahansa ja minunkin isovanhemmilleni säännöllisesti, opetteli metsän harvennusta ja istutusta, rakastaa muurinpohjalettuja ja kalastusta, opettaa lapsille hyviä tapoja islamista ja muutenkin, on opiskellut kolme ammattia tässä maassa.Eipä voi valittaa!

Ei " afrikkalaiset" tai " muslimit" ole mikään homogeeninen ryhmä, jossa kaikki olisivat samanlaisia. Tuommoinen ajattelu on ihan kauhean rasistista. Minä ainakin katson ihmistä, en ihonväriä. Niin afrikkalaisten kuin muslimienkin joukossa on korkeasti koulutettuja, älykkäitä, mukavia ihmisiä. Kaikki muslimit eivät ole vanhoillisia ja fanaattisia. Kulttuurierot voivat olla suhteissa ongelmallisia, joten sellaiset asiat kannattaa miettiä etukäteen tarkkaan.

Ensinnäkin mustat miehet ovat yleensä jo ulkomuodoltaan semmoisia, että eivät miellytä silmää.Muslimismi taas herättää muuten vaan vähän huonoa kaikua. Ei kiinnosta.

Afrikkalaisuudessa sinänsä ei ole mitään pahaa. jos mies olisi fiksu, itsenäinen, avoin ja suvaitseva, miksi ei. Kielimuuri on tietysti este, mutta jos tarpeeksi sujuva yhteinen kieli löytyisi, ok.Muslimin kohdalla on sama kuin minkä tahansa uskovaisen: en ottaisi miestä, joka on sitoutunut vahvasti johonkin uskontoon, joka vaikuttaa arkiseen elämään. Eikä hän varmaan edes haluaisi tällaista ateisitia.

Mutta ennen miestäni olisi tilanen voinut olla eri. Kriteerinä kunnon yhteinen kieli. Joten luultavasti suomalaiseen olisin siltikin kallistunut.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat