Vierailija

Kävin pikaisesti ruuhkaisessa kaupassa hakemassa yhden jutun sillä välin. Lapset istuivat siis turvaistuimissaan vöissä kiinni ja auton ovet lukossa.Tuomitkaapas minut nyt sädekehämammat :)

Kommentit (15)

Kiinnostaisi ihan oikeasti että miksi lapsia ei saa jättää hetkeksi autoon keskenään?Kertokaa hyvä syy, niin en tee sitä enää toiste.5

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mä jätin eilen 3v ja 8kk lapset autoon kun hain asiamiespostista (toimii huoltsikalla) paketin. aikaa meni n. 1,5 minuuttia ja näin auton koko ajan. lisäksi ainoa vapaa paikka parkkiksella oli poliisiauton vieressä, jossa sinivuokot istui syömässä hampurilaisiaan. eli apu olis ollut lähellä jos ois tarvinnut. :) toisaalta, jos tuo on rikollista niin olisivat varmaan myös laittaneet mut välittömästi rautoihin. mutta siis ainakaan heiltä ei tuomiota tullut, liekö tekivät musta kuitenkin ls-ilmoituksen?

ja sillo ku myö seitkytluvun lapset oltiin pieniä ei autoissa edes ollut turvavöitä takapenkillä.Eiköhän jokainen omat lapsensa tunne niin hyvin, että tietää voiko jättää vai ei hetkeksi autoon kahdestaan.

pikaisesti kaupassa, jos haen esim vaan muutaman maidon. Tai jos käyn viemässä kirjeen postiin tai pankkiautomaatilla. Samoin kun olen vienyt lapsia kerhoon/hakenut sieltä, en ota aina kaikkia mukaan.

Mutta ihan yhtä hyvin ihan normaalilla ulkoilureissulla voi käydä huonosti. Esim. Meteoriitti putoaa päälle, salama iskee (voi iskeä kilometrien päähän ukkoskeskuksesta), joku ampuu, tiili putoaa päähän, lapsi hukkuu, tippumisia, kaatumisestakin voi kuolla. jne.Turha varovaisuus ei ole pitemmän päälle viisas ratkaisu.

Koska vaan voi tapahtua mitä vaan, mutta en silti tarkoita sitä, että esim. uimarannalla voi huoletta päästää lapset yksin veteen....

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat