Vierailija

onko kellään mitään kokemusta, saako sen avattua kotikonstein?

Kommentit (8)

Tarkista nyt ensin kaikki sellaiset liitokset, joihin pääset käsiksi. Katso imurasiasta putkeen taskulampun kanssa, näkyykö tukos? Päästään koukuksi taivutetulla rautalangalla voi koittaa irroittaa tukoksia, jos ne näkee.Saatko mitenkään imua siihen imurasiaan, siis vaikka irroittamalla sen keskusyksikön ja kiinnittämällä letkun suoraan siihen ja sitten imemällä tavallaa väärään suuntaan sitä putkistoa? Helpoita tuo on tietysti toisella imurilla, jos teillä sellainen on.Usien tukos on joku sinänsä ohut esine (kynä, naula, lego...), joka ajan mittaan kerää ympärilleen paperinpaloja, hiuksia pölyä jne, kunnes imuteho hiipuu olemattomaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ne menevät tukkeeseen imurasioissa. Imurasioissa pitäisi olla sellaiset ristikot jotka estävät esineiden pääsyn putkistoon. Näin ei ilmeisesti ole asianlaita sinun tapauksessasi? Letkunkin olet varmaan syynännyt. Seuraava helpompi paikka on keskusyksikön ja putkiston liittymä. (Onhan säiliö tarkastettu, ettei se ole täynnä?). Siitä eteenpäin alkaa mennä hankalaksi. Joutuu työntelemään jousella putkistoa. Onko tukos havaittavissa kaikissa imuraioissa, vai vaan joissakin?

kummankin rasian teho on huono on tukos rasioiden risteyksen ja keskusyksikön välillä. Sen voisit vielä tehdä, että otat keskusyksikön irti, jos se on helppo ottaa. Itsellä ei ole kokemusta kuin Allwaystä jossa se lähti helposti irti. Jos säkä käy niin tukos on putkiston ja keskusyksikön liitoksessa. Siinä on usein 90° mutka, joka tukkeutuu tietysti helpommin kuin suora putki. Olethan ravistellut hienosuodattimen? (Allwayssa kartiomainen kankainen, joka jää keskusyksikköön kiinni, kun irroittaa pölysäiliön?3

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat