Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kun menimme perjantaina mökillemme, joka on yhteiskäytössä appivanhempien kanssa, seisoi siellä pihalla tuliterä mönkijä. Sellainen lasten siis. Lupaa ei ollut todellakaan kysynyt ja arvatkaapa olivatko 3 ja 6.v pojat innoissaan sen vehkeen nähdessään.

Pidin apelle puhuttelua asiasta, mutta hän kuulemma saa ostaa pojanpojilleen mitä haluaa. Juu, mutta nuo tappovehkeet ovat vihonviimeinen asia, mitä hän heille ostaa. Kerran saivat pojat ajaa, sitten laitettiin talliin odottamaan. Todistaa taas, että appivanhemmilla ei ole aivoja...

Sivut

Kommentit (25)

Mutta ihan oma asiasi on suojella hysteerisesti lapsiasi. Laita vielä pumpulit peppuun ja kypärät päähän, niin ja kello kans kaulaan. :DDDDD LOL

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

enpä tuota nyt kovin pahana pitäisi. mutta jos sua ketuttaa tuo appesi kommentti " saan ostaa pojanpojilleni mitä haluan" niin voithan sanoa sille että joo, niin saat mutta vanhemmat saavat myös vapaasti päättää saako sitä mönkijää sitten käyttää vai ei. tahditontahan tuo on kysymättä ostella tuollaisia lahjoja, mutta ei appesi varmaan tarkoittanut kuitenkaan sun ja miehesi varpaille hypätä?

Meilläkin pappa on ostanut mönkijän pojille, esikoinen oli silloin 3v. Mönkijän saa asennettua niin että ei mene kovaa + takana on naru josta aikuinen " taluttaa" mönkijää, eli jos sattuu menemään liian kovaa tms. niin vetäisee vaan narun irti ja moottori sammuu. Tuo vaan vaatii jatkuvaa aikuisten läsnäoloa ja mukana juoksemista, eli on rasittavaa mun mielestä, mutta pappa ja poikien isä saavat juosta minkä jaksavat..Kaikki on suhteellista, mikä on vaarallista ja mikä ei.

Oma 3-vuotiaani sai juuri kokeilla mönkkäriä ja taidot eivät todellakaan yhdellä kokeilulla ajoon riittäneet. Vauhti on hidas ja perässä on todella tuo turvatulppa, joten vekotin on todella vaaraton.Ja miksi se 6-vuotiaalta pitäisi kieltää? Kyllähän sen ikäinen jo osaa lasten mönkkäriä ajaa?

Olet hysteerinen!

Valvotte tietenkin sitä ajamista ja luotte pelisäännöt hommaan! Ja huom: ajatte sillä vehkeellä myös itse, että tiedätte miten se toimii. Ei lasten tarvitse ajaa sillä miten sattuu. Sovitte vaikka jonkun reitin, jonka saa ajaa ja reitiltä ei poiketa.

Vierailija:

Lainaus:


Et oo tosissas! Siis eihän niillä lastenmalleilla voi kaatua! Ne on ne vähän isommat mallit, KIELLETTY ALLE 9-VUOTIAILTA, jotka ovat kaatumavaarallisia.
Eiväthän ne mönkijät tasaisella maalla kaadukaan (ellie kurvaa hirveää vauhtia liian tiukkaa mutkaa), mutta lapsi ajaa monkijällä helposti vaikka ojaan. Siellähän sitten on litistyneenä sen minimönkijän alla, mitä luulet sen aiheuttavan kolmevuotiaalle?

Mönkkärin ongelma on se, että jos se kaatuu (mitä tuskin tapahtuu, jos vanhemmat valvoo ajamista ja lapsen ei anneta ajaa miten sattuu), kaatuu se aina päälle. Mopo ei. :)

Papalla ei siihen mitään nokankoputtamista.Omalla pojalla on mönkkäri. Ei se kovaa kulje, ja kun on asialliset suojavarusteet, niin en näe asiassa mitään kauheaa. Mulla on taskussa kaukosäädin, jolla voin halutessani sammuttaa virran pojan mönkijästä.

Tasaisella ollaan ajeltu, ja harjoiteltu. Ei me missään hiekkakuopilla ole ajeltu.Ikää on pojalla nyt kuusivuotta, se taitaa olla ikäsuositus noihin mönkkäreihin. Oma poika sai sen 5-vuotiaana.

viimeisimpiä vetoja ollut:- veneellä ilman turvaliivejä

- kauppareissu ja 4-vuotias etupenkillä turvavöissä, anopin istuessa takapenkillä

jne jne jne..

Jos lapsi olisi ojaan menossa niin aikuinen pysäyttäisi mönkijän.Vierailija:

Lainaus:


Eiväthän ne mönkijät tasaisella maalla kaadukaan (ellie kurvaa hirveää vauhtia liian tiukkaa mutkaa), mutta lapsi ajaa monkijällä helposti vaikka ojaan. Siellähän sitten on litistyneenä sen minimönkijän alla, mitä luulet sen aiheuttavan kolmevuotiaalle?
Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat