Vierailija

töitä ilman pohjapalkkaa, tai pitäisi toimia yksityisyrittäjänä.Haluan kunnon pohjapalkan, rehellisen työpaikan, kunnon tuotteen edustettavakseni. Onko tämä mahdoton yhtälö?

Kommentit (15)

Kertoisitko vielä vähän tarkemmin, miten päiväsi sujuvat?Soitat ja sovit tapaamisia? Käyt asiakkaiden luona? Missä suhteessa mitäkin?

Onko tapaamisten sopiminen helppoa, vai joutuuko itseänsä paljonkin tyrkyttämään?

Kauan keskiverto tapaaminen kestää?Mikä on provisio-osuutesi?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pitää sanoa, että tarjosivat niin hyviä etuja, että vaikka en työtä halunnutkaan (ja en sitä saanutkaan), niin jos sitä olisi tarjottu, niin olisin joutunut vakavasti miettimään tilannetta.Ja ei ollut kyllä pohjapalkassa moittimista.Mutta onhan se sellasta hevosen hommaa, että kyllä pitää ollakin kunnon porkkanat tarjolla.Ap

Huippumyyjiä on kokemukseni mukaan kahdenlaisia: niitä röyhkeitä, jotka jyräävät asiakkaan ja tekevät kaupan puoliväkisin ja sitten niitä, jotka tekevät tulosta hyvän persoonansa ja hyvän kontaktin kautta (+osaavat esittää personoidun hyödyn asiakkaalle). Ensiksi mainituille tulee paljon pakkeja, toiseksi mainituille ei juurikaan, ja kaikille jää hyvä mieli. Toisaalta, jos tuote on p:stä niin tuskin asiakkaatkaan kovin tyytyväisiä ovat (mainitsemieni firmojen tuotteet kuitenkin asiallisia eli se ei ole ongelma). Tuo hyvän kontaktin saaminen on kyllä aika lailla persoonajuttu, kaikilta se ei tietenkään onnistu. Työstä täytyy tykätä.t. nro 6

Nykään painaa asuntovalkakin päälle, jonka kanssa en ole valmis pelleilemään millin vertaa.Kuten eräs viisas ystäväni kerran sanoi, niin jos firmalla on varaa kehuskella myyjien tienaavan neljäkin tuhatta euroa kuussa (saatikaan enemmän), niin heillä on myös varaa maksaa kunnon pohjapalkka. Ja niinhän se on. Miksi työntekijän pitäisi ottaa yksin koko riski?

Hyvät myyjät eivät kaipaa pohjapalkkaa. Pohjapalkkatyöt ovat sitten niille, jotka eivät ole mitään tähtimyyjiä.Vierailija:

Lainaus:
Kuten eräs viisas ystäväni kerran sanoi, niin jos firmalla on varaa kehuskella myyjien tienaavan neljäkin tuhatta euroa kuussa (saatikaan enemmän), niin heillä on myös varaa maksaa kunnon pohjapalkka. Ja niinhän se on. Miksi työntekijän pitäisi ottaa yksin koko riski?
Vierailija:

Lainaus:


töitä ilman pohjapalkkaa, tai pitäisi toimia yksityisyrittäjänä.Haluan kunnon pohjapalkan, rehellisen työpaikan, kunnon tuotteen edustettavakseni. Onko tämä mahdoton yhtälö?
Olen itse toisella näistä töissä. Parhaat tosiaan tienaavat säännöllisesti sen 4000¿ kuussa (ylikin). Pohjapalkka ei tietenkään ole lähelläkään tätä, mutta sellainen kuitenkin on.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat