Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Missä siellä halpoja kauppoja(vaatekauppoja,elintarvikkeita ym.)?Mitä siellä kannattaa varoa?Kannattaako jo Pietarin junassa vaihtaa rahaa vai Pietarissa ja missä siellä?

Kommentit (3)

vaan pääkaduilla ja vaihdat rahat Suomessa tai virallisissa vaihtopisteissä. Kaikkialla suht halpaa, turistikohteissa kalleinta kaikki ja samoja matkamuistotuoteeita saa muualtakin. Kahviloissa nami-nami leivoksia. Muksaa matkaa!

Päiväaikaan voi liikkua missä vaan, toki täytyy olla varovainen ettei taskuvarkaat yllätä. Passin kopio ja rekisteröinnin kopio kannattaa pitää mukana. Näkyvillä ei kannata pitää esim. kameraa, reppu ei ole paras laukku, vaan reilu olkalaukku, jossa vetskari. Rahat mielellään esim. eri paikkoihin ujutettuna (housun taskuun, laukun taskuun tms.)

Nevski prospekt on näkemisen arvoinen, mutta siellä on kaikista kalliimmat vaatteet ja matkamuistot. Kauppakeskus " Gostiny dvor" on kiva, josta löytyy aivan kaikkea ja mm. lelukaupasta saa ostettu edullisesti kaikennäköistä kivaa. Itse tykkään shoppailla Sennaja Ploshadilla, jossa on liikkeitä joka lähtöön ja edelleen alet pyörii. Jos on seikkailumieltä niin Apraksin tori on aivan kiva kohde käydä, mutta siellä on oltava varovainen, taskuvarkaita on paljon ja he ovat taitavia! Kävellen pääset mukavasti paikasta toiseen ja metrollakaan ei ole hankala kulkea, jos osaa kyrilliset kirjaimet.

Yöllä on syytä olla varovainen ja kännissä ei kannata liikkua missään. Tai sitten kannattaa liikkua porukalla ja reittejä, jossa on muitakin ihmisiä.

Kahvilat ovat kokeilemisen arvoisia ja monia kivoja ruokapaikkoja löytyy.

Ruplia voi vaihtaa junassa ja rahanvaihtopisteitä on PIetarissakin. Lisäksi voit nostaa kortilla rahaa automaateista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat