Seuraa 

miehelläni on alkoholi ongelma, jolle avasin silmäni 2,5 vuotta sitten kun esikoisemme syntyi ja viime kesänä huomasin taas olevani raskaana joten kuopus on nyt 3kk. viime talven jälkeen mieheni on yrittänyt tehdä ongelmansa eteen töitä, käy terapiassa jne. on ylä ja ala mäkiä, enkä odota kaiken tapahtuvan ihan hetkessä mutta tietenkin nämä ongelmat kiristävät ja välillä lähentävät välejämme ja vielä lisäksi kun on kaksi pientä lasta kotona. voimavaroja ja ymmärrystä vaaditaan aika paljon meikäläiseltä että jaksaa jatkaa tässä suhteessa.

nyt haluaisinkin itselleni oman jaksamiseni tueksi juttuseuraa ammattilais tasolta ja ihan vaikka vertais tukea samoissa tilanteissa olevilta ihmisiltä. kenen puoleen kannattaisi kääntyä???

Kommentit (2)

jäin yksin kahden pienen,taaperon ja vauvan kanssa,ja voin henkisesti tosi huonosti.välillä parempia päiviä ja seuraavaksi olin taas kuilun pohjalla.lopulta otin yhteyttä neuvolapsykologiin ja passitti lääkärille.sain mielialalääkkeet ja käyn kerran viikossa juttelemassa ammatti-ihmisen kanssa.yritin pitkään selviytyä yksin,mutta lasten takia hain apua,koska halusin lapsilleni tasapainoisen äidin,en sellaista joksi olin muuttunut..hae apua jos siltä vähänkin tuntuu..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat