Seuraa 

Onkos joku käynyt pääkaupunkiseudun lastentarvikeliikkeissä lähiaikoina kyselemässä emmaljungan scooter-rattaita? Kävin itse itiksessä ja sain aika tylyä palvelua ja heillä ei ollut jäljellä kyseisistä rattaista juurikaan värejä ja hän hyvin epämääräisesti selitti uusien kuosien tulevan pian syksyllä, mutta ei sitten kertonut muuta kun että ehkä jouluna heillä saattaisi olla jo näitä uusia malleja sitten saatavana ja hinnastakaan hän ei sitten tiedä mitään jne... eli sieltä emme oikein saaneet puristettua myyjästä tuon taivaallista tietoa ulos.Oliskos täällä joku vähän parempaa palvelua saanut joka voisi kertoa onkos muualla tämä sama tilanne vaiko ei? Haluaisin kovasti kyseiset rattaat jo syksyllä, mutta liekö olis mahdollista. Puhelimitse tuntuu olevan mahdotonta näihin liikkeisiin soittaa, sähköpostiosotteita en myöskään löytänyt mistään =(Kiitosia jo etukäteen, jos joltakulta löytyy jotakin infoa!

Kommentit (2)

menen tänään käymään tuolla tammistossa ainakin, joten katsotaan kuinka käy. Edelleenkään ei siellä vastattu puhelimeen, muta ehkä siellä on vaan niin kiire?!

Molemmissa olen käynyt kyselemässä ja ostinkin Varistosta vähän aikaa sitten Scootterit. Molemmissa on ihan kivasti vielä värejä jäljellä ja joihinkin jopa jalkapeittojakin ainakin Varistossa. Molempiin soittelin myös asian tiimoilta montakin kertaa ja ihan hyvin homma toimi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat