Seuraa 

Olen saanut nyt lopullisesti tarpeekseni mieheni ryyppäämisestä ja yöllisistä poissaoloista. Lapseme ovat 2,3v ja 4kk vanhoja. Mitä teen? Miten pärjään? Miten paljon saan tukia jne...? Mihin neliömäärään saan täyden asumistuen.? Miten te muut olette pärjänneet? Olen aina seurustellut joten minulla ei ole omia huonekaluja jne... miehen kalusteet, miehen asunto jne... Mistä huonekalut + tarvikkeet? Olen ollut kotiäitinä ja haluiaisin jatkaa näin mikäli vain pärjäämme taloudellisesti!? Ja voiko puoliso mielestänne estää/kieltää lapseltamme hänen kummitätinsä/minun parhaan ystäväni!? Heidän riitaansa liittyy työasioihin. Hän kieltää täysin lapsemme ja kummitädin yhteydenpidon ja näin myös koittaa estää minun ja ystäväni yhteydenpidon.... Kummitäti asuu lähellä ja olisi aina valmis hoitamaan ja auttamaan lastenhoidossa jne... jotta saisin levätä. Yksin hoidan lapset ja kodin kun mies on AINA töissä tai omilla reissuillaan!

Auttakaa, olen aivan loppu tähän...

Kommentit (3)

Toiseksi kyllä sinä pärjäät kun uskot itseesi.Poikkea kelan sivuilla www. kela. fi ja sieltä asumistukiasiat

Kolmioon saat täydet tuet olisikohan n. 75 neliötä. Sivuilla on laskuri johon syötät tiedot ja kone laskee valmiiksi. Toki pitää tietää perusasiat asunnosta, rakennus- tai perusparannusvuosi, vuokra ja neliöt sekä omat tulot.Asumistukea tulet saamaan ja paljon, meillä jää kolmiosta omaksi osuudeksi hiukan yli 100 euroa. Saat yksinhuoltajakorotukset lapsilisiin ja luonnollisesti lasten isä on elatusvelvollinen ja joutuu maksamaan elatusmaksut lapsistaan.Ensimmäinen askel on asunnon hankkiminen tai jos voit jäädä kotiinne niin sehän olisi paras ratkaisu ja mies muuttaisi pois.

Tilaa aika sosiaalityöntekijälle ja pyydä sieltä apua muuton vuoksi, voivat maksaa muuttokuluja, pakollisten tarvikkeiden hankintaa jonkin verran yms. Lisäksi sieltä voi saada maksusitoumuksen takuuvuokraan jne.Kumppanisi ei voi valita ystäviäsi ja estää kummia tapaamasta lastanne.Pyri saamaan yksinhuoltajuus se olisi paras ratkaisu niin mies ei voi hankaloittaa kohtuuttomasti elämäänne.Lisäksi tilaat ajan lastenvalvojalle elatusmaksuun liittyvissä asioissa. Paras ratkaisu olisi jos saisit kunnalta elarit ja he perisivät isältä silloin tiedät että rahat on päivälleen tilillä joka kuukauden 10 . päivä.Tsemppiäps. Ero tuli meille kun lapsi 1-vuotias ja toista odotin ja päivääkään en ole katunut ratkaisuani

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat