Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Olen saanut nyt lopullisesti tarpeekseni mieheni ryyppäämisestä ja yöllisistä poissaoloista. Lapseme ovat 2,3v ja 4kk vanhoja. Mitä teen? Miten pärjään? Miten paljon saan tukia jne...? Mihin neliömäärään saan täyden asumistuen.? Miten te muut olette pärjänneet? Olen aina seurustellut joten minulla ei ole omia huonekaluja jne... miehen kalusteet, miehen asunto jne... Mistä huonekalut + tarvikkeet? Olen ollut kotiäitinä ja haluiaisin jatkaa näin mikäli vain pärjäämme taloudellisesti!? Ja voiko puoliso mielestänne estää/kieltää lapseltamme hänen kummitätinsä/minun parhaan ystäväni!? Heidän riitaansa liittyy työasioihin. Hän kieltää täysin lapsemme ja kummitädin yhteydenpidon ja näin myös koittaa estää minun ja ystäväni yhteydenpidon.... Kummitäti asuu lähellä ja olisi aina valmis hoitamaan ja auttamaan lastenhoidossa jne... jotta saisin levätä. Yksin hoidan lapset ja kodin kun mies on AINA töissä tai omilla reissuillaan!

Auttakaa, olen aivan loppu tähän...

Kommentit (2)

minäkin sinuna neuvoisin.Siellä osaavat auttaa ja neuvoa tilanteessasi, miten juuri teidän paikkakunnalla olsi toimittava.Ja jos ensi-ja turvakoti löytyy paikkakunnaltasi se on ehkä " pehmeämpi" vaihtoehto, jos et kehtaa sossuun mennä...sielläkin pyrkivät laittamaan asiat kuntoon=)

Ei kai miehelläsi ole mitään syytä/oikeutta kieltää tapaamisia kummitädin kanssa?! Sen kun jatkatte yhteydenpitoa hänen kanssaan.Sinuna vaan lähtisin rohkeasti eroon tuollaisesta suhteesta; ajatellen paistaa se päivä vielä risukasaankin!!!! Eihän tuollainen elämä ole mistään sinulle itsellesi, saati sitten lapsille.

Ota nyt ensimmäiseksi yhteyttä paikkakuntasi sosiaaliviranomaiseen, jolta saat apua kaikkiin mieltä painaviin kysymyksiin. Joissain kaupungeissa toimii myös ensi-ja turvakoteja, joissa voi olla sen aikaa, että sinulle ja lapsillesi järjestetään oma asunto.Saat rahallista tukea kelasta: asumistukea, yh-lisän, lapsilisän ja äitiyspvrahan, sosiaalitoimesta voit saada lisäksi toimeentulotukea. Jos mieheltäsi ei voida saada elatustukea (elatusmaksut ovat suoraan ulosottokelpoisia eli jos miehesi töissä eikä vapaaehtoisesti maksa, niin ulosottomies kyllä palkasta vie ja elatusapumaksut ovat aina etuoikeutettuja (siis jos miehelläsi muuta velkaa, ensin elatusmaksut)), niin valtio maksaa sinulle elatusapua.Tsemppiä, kyllä kaikki järjestyy, hae rohkeasti apua kuntasi sosiaalityöntekijöiltä, sitä varten he ovat olemassa, että auttavat kun apua tarvitaan.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat