Seuraa 

Hei!

Suunnitelmissa olisi ensi kesänä matkustaa Nizzaan, lapset silloin 4v ja 7v. Onko kellään kokemuksia sieltä suunnalta?

Kommentit (5)

Taas tuli todistettua, että meidän perhe on matkailijatyypiltään ihan puhdasverisiä psykosentrikoita. Ei tuon vertaa omasta lomakohteestaan tiedä. DDD Saattaa tietenkin olla, että allekirjoittanut on elokuun illan huumassa nähnyt ympärillään miljoonia autoja.

Meitä nuo kivet rannalla eivät ole haitanneet. Lapset olleet iästään 8kk-8v eli aika isolla haarukalla. Majoitus meillä on ollut vanhassa kaupungissa ja sieltä lyhyt matka mäelle, jossa vanha linnoitus. En kuolemaksenikaan muista mikä sen nimi on. Siellä lapsille leikkikenttä, kiipeilyteline, jalkapallokenttä ja muutamia huvilaitteita, jotka yleensä kesäisin avoinna ( ainakin viikonloppuisin). Kuten joku kertoikin Nizza on miljoonakaupunki ja siksi sieltä kyllä löytyy lapsille tekemistä, puistoja ja ohjelmaa. Vierasvenesataman lähellä on meidän henkilökohtainen suosikkipuisto, todella siisti ja hyvin hoidettu. Siellä puistossa, kun käy ymmärtää, miksi ranskalaiset lapset ovat aina niin hyvinpuettuja. Siellä ei lällivelliä tehdä, eikä nurmikoilla hypitä. DDD No maassa maan tavalla ja hyvin viihdyimme ja tulemme viihtymään siellä vastaisuudessakin. Hauskaa matkaa teille!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Me olimme vuosi sitten keväällä Nizzassa silloin n 9 kk ikäisen lapsemme kanssa. Tyttö tykkäsi silloin katsella maailmanmenoa matkarattaista ja liikkuminen oli siinä mielessä helppoa. Emme olleet niinkään rantalomalla vaan kaupunkilomalla ja koinkin paikan enemmän kaupunki- kuin rantakohteeksi. En osaa antaa vinkkiä, millaista matkailu olisi vanhempien lasten kanssa, mutta jos jokin erityinen askarruttaa, voin yrittää vastata.-neilikka

Nizza ei ole miljoonakaupunki, siellä on noin 350 000 asukasta. Melkein miljoona saadaan, jos lasketaan ne kaikki pienet kylät sieltä alueelta yhteen, mutta Nizza itsessään ei todellakaan ole miljoonakaupunki. Vähän aiheen vierestä, mutta pisti vain silmään. Aika pikkukaupunkifiilis siellä enemmän musta on.

Nizza on todellakin kaupunkikohde ja vieläpä suurkaupunki jossa on paljon vilskettä ja vilinää, ruuhkia jne. Tekemistä sieltä löytyy sekä aikuisille että lapsille, turistioppaista ja netistä löytyy vaikka mitä. Kannattaa muistaa että Nizzassa on kivirannat (ei hiekkaa). Itse koen sen lasten kanssa hankalaksi ja siksi valitsimme lomakohteeksi Antibes/Juan les Pins, joka on 20 km Nizzasta Cannesin suuntaan. Meidän lapset ovat noin 3 ja 7 v.Tuo meidän kohde on perinteisempi turistikohde eli ison kaupungin vaihtoehtoja sieltä ei löydy, mutta lähellä on monta kivaa kohdetta sekä isoille että pienille. Meillä on auto, mutta paikallisella junallakin pääsee tosi hyvin liikkumaan kaupungista toiseen.Apartementos-tyylinen majoitus oli meille oiva ratkaisu ja kokkasimme noin joka toinen päivä kotosalla - se piti budjetinkin aisoissa. Ulkona syöminen on kallista, vaikka tyytyisi ihan tavalliseen ruokaan. Alta satasen emme selvinneet kertaakaan ja jos sen kertoo seitsemällä + snakit päälle = tonni viikossa ruokaan!Tuolla seudulla on private-rantoja (esim ravintoloiden), joissa aurinkotuolin päivävuokra on 15 ¿ luokkaa. Lisäksi löytyy publique-rantoja eli julkisia rantoja joihin voi mennä omine varustuksineen eikä maksa mitään.Meillä oli tosi kiva loma! Lapset uivat innolla ja me paistattelimme päivää. Teimme pieniä retkiä lähimaastoon eli Nizzaan, Monacoon, Cannesiin ja Frejusiin. Marineland oli lapsille kokemus delfiineineen ja tappajavalaineen. Maisemat ovat mahtavia, niissä silmä ja sielu lepää (vaikka takapenkillä tapeltaisiinkin).Mukavaa lomansuunnittlua! Me menemme sinnepäin varmasti vielä uudemmankin kerran.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat