Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Olemme ensi vuonna muuttamassa 10 vuoden jälkeen takaisin Hämeenlinnaan ja pitäisi etsiä ihana päiväkoti silloin 2 vuotta täyttävälle pojalle. Muutenkin kertokaa palveluista, mitä lapsiperheille on tarjolla nykyään, ja miten yleensäkin päiväkotipaikkaa haetaan? Saako hakea mihin vaan jne? Täysin ummikkona kyselen, kun kaupunki on muuttunut aika paljon 10 vuoden aikana :)

Kommentit (3)

Tänä kesänä lopetettiin usita päiväkoteja ja joitakin avataan uusille asuinalueille. Keskustan pk-tilanne on surkea. alueella on yksi iso pk. Jos et asu lähellä, matkat kohtuuttomia ilman autoa.Hakea voi mihin aikaan vuodesta tahansa. Vielähän on subjektiivinen ph-oikeus eli kaupungin on järjestettävä ph-paikka 4 kk kuluessa hakemisesta. Millainen ja missä, on sitten eri asia.Yksityiset päiväkodit ovat sitten toinen vaihtoehto. Ymmärtääkseni niihin on tunkua (yksi lopetettiin nyt kesällä)Parhaiten asioista pääset perille Hämeenlinnan kaupungin kotisivuilta (www.hameenlinna.fi) ja ottamalla sitten yhteyttä kiinnostaviin vaihtoehtoihin.Sivut ovat hyvä tietopaketti kaupungista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meidän poika oli Ojoisten päiväkodissa, Koiranpolulla. Siellä oli ainakin silloin kivat hoitajat, paikka tosin vähän synkkä ja vanha.Hattelmalan päiväkodissa oli päivystys aikana ja sehän on aivan uusi ja hieno.Muuten en osaa sanoa. Hakea saa mihin vaan, mutta paikat aika kiven alla ettei välttämättä sitten pääse sinne minne tahtoo.Kiva paikka mielestäni lapsi perheelle, monenlaista " harrastus" mahdollisuutta.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat