Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Appiukko asuu puolen tunnin ajomatkan päässä. Hän tulee aina kylään ilmoittamatta etukäteen. Olemme miehen kanssa sanonut hänelle monta kertaa, että emme pidä yllätysvieraista.Tunti sitten huomasin, että appi kaartaa pihaan autolla. Olen lasten kanssa kotona. Mies töissä. Appiukko käveli ovelle ja soitti ovikelloa. En mennyt avaamaan, ja kielsin lapsia menemästä ovelle. Appi tiesi, että joku on kotona, koska valot oli päällä, joten hän soitti ovikelloa monta kertaa ja lisäksi koputteli oveen. Siltikään en mennyt avaamaan. 5 minuutin kuluttua hän luovutti, meni autoonsa ja ajoi pois.Nyt tekisi hirveästi mieli laittaa hänelle tekstari tyyliin: Sinäkös se tunti sitten rimputtelit 5 minuuttia ovikelloa? Olisit ilmoittanut tulostasi niin olisin tullut oven avaamaan...

Kommentit (10)

Et voinut sitten avata ovea ja sanoa, että eikö tästä ole keskusteltu, soittaisit ensin kun tulet. Sitten olisit vaan todennut, että nyt on huono hetki vierailulle, tulisiko huomenna uudelleen ja ilmoittaisi kellonajan?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

millaisia kusipäiset appivanhemmat voivat olla.On oikeasti sellaisia tyyppejä, joihin ei mikään normaali käytös tai kaunis puhe tehoa. Uskokaa huviksenne.Meille tultiin yllätysvierailuille pahimmillaan puoli kuusi sunnuntaiaamuisin. Ihan oikeasti.

Mutta älä laita mitään " lällätys" -tekstaria perään, vaan anna asian olla.Olisi syytä oppia appiukonkin, että teille ei tulla kylään ilmoittamatta etukäteen.

Ymmärrän että tuollaiset yllätysvierailut ovat rasittavia, mutta voi sitä silti käyttäytä aikuismaisesti itse. Hienoa mallia annat lapsillesi... voi jessus.

Kunnias ja arvokkuutes voit pelastaa ainoastaan esittämällä ettet oikeasti ollut kotona jos asiasta tulee puhetta. Mutta se on aika epätodennäköstä, lapset kertoo. Aika nolo tyyppi oot..

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat