Vierailija

oli ajanut 142 km/t seitsemänkympin alueella, ja ohittanutkin, matkalla yökerhosta. Onneksi ei tappanut muita.

Kommentit (8)

Haiderin puolue oli juuri voittanut vaaleissakin. Samanlainen onnettomuus kävi muuten myös PJ:n (Portugalin poliisin) polisipäällikölle, joka oli sotkeutunut Joana Ciprianon tapaukseen (8-v tyttö, joka katosi Portugalissa 2004) jokin aika sitten.Niin ikään ajoi hiljaiseen aikaan ulos tieltä ja kuoli.

Ja erikoista ettei missään asiaa koskevassa lehtijutussa edes mainita mitään poliisitutkintaa tms. Kai poliisi sentään tutki? On onnettomuuksia ja "onnettomuuksia". En itsekään pidä natseista, mutta en myöskään siitä, että kansan äänestämiä poliitikkoja listitään maan imagon takia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

nopeudenkiihdyttimen, silloin ei kuljettajan toiminta auta yhtään, ei vaikka ajaisit 10 km/h niin auto silti vain kiihtyy ja kiihtyy.Lainaus:

kuljettajan vaikutusta kiihtyy ajamaan yli 120 km/t? :DD terv ap

Haider yksin autossa yöllä (ei paljon liikennettä ja silminnäkijöitä) ja juuri tuona päivänä Haiderin kuljettajalla oli vapaapäivä.Haiderin auto oli ollut edellisenä päivänä huollossa.Haiderilla ei ollut ainuttakaan aiempaa ylinopeussakkoa, rattijuopumussakkoa tms. vuosikymmenien autolla ajonsa aikanaAuto tuhoutuu pahimmin juuri kuljettajan puolelta vaikka törmää oikealle kaartuvassa mutkassa ensin keula edellä.Haiderin puolueen menestys vain muutamaa viikkoa aiemmin.Ruumiinavauksen tulokset tulivat yllättävän nopeasti.Pelkäsikö Itävallan johto samanlaista EU-maiden boikottia kuin aiemmin? Auton ym. tutkimuksiin ei voida luottaa niin kauan kuin niitä ei tee puoluuettomat tutkijat (Itävallan ulkopuolelta)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat