Seuraa 

Me suunnittelemme lastenistuimen ostoa pyörään. Te kenellä on jo hamaxin istuin, kertoisitteko niiden hyviä ja huonoja puolia. Kumpi kannattaisi ostaa, Hamax Kiss vai Sleepy? Onko jollain Hamax Siesta -mallinen istuin, mitä se maksaa ja onko ollut hintansa arvoinen?Ja onko muuten niin että Hamaxin Sleepy mallin istuin kääntyy ainoastaan 2 cm taaksepäin? Sittenhän sillä ominaisuudella ei juurikaan ole merkitystä, jos taaksepäin kallistus on ainoastaan 2 cm...Harkitsen tuollaisen kallistettavan istuimen hankkimista kun tyttö kuitenkin nukahtaa kyytillä, eikä ole kiva kun pää retkottaa.

Kommentit (2)

Kiitti linkeistä. Ihan hyviä tietoja noista sai. Mut mun mielestä se on Siesta tai Plus -mallit jotka kallistuu sen 20 astetta. Sleepy ei käsittääkseni kallistu juuri ollenkaan, tai siis ihan vähän.Mut mietinkin et kannattaiskohan hankkia se Hamax Siesta..? Onko jollain sellainen ja mitä ne maksaa?

ja löysin seuraavat keskustelut muualta:

http://plaza.fi/ellit/perhe/keskustelu/t1591546

ja http://www.helistin.fi/keskustelut/viewtopic.php?t=25311&highlight=&sid=... kun itsekin asiasta kiinnostuin. Näiden mukaan kallistuskulma siis 20 tai 22 astetta eikä 2 cm, mutta tuo kypärä usein tosiaan tuo päätä senverran eteenpäin että kuitenkin nukahtaessa retkottaa. Ja sitten oli noita bellin tai trekin takaa littania kypäriä myös mainittu.Meillä beibi vasta kohta 6kk joten ei vielä ajankohtaista. Mut josko jo loppusyksystä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat