Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Tänään sain sen! Luvan sektioon vaikka en ole vielä raskaana.Vaikkei ollut sulkijalihas revennyt edellisen synnytyksen yhteydessä niin gynekologi ja ylilääkäri olivat sitä mieltä, että sektio on itselleni paras vaihtoehto.Ette arvaa kuinka kivi tippu sydämeltä pois! :DEn nyt ala tässä selittämään mitä kaikkea synnytyksen jälkeen tapahtui... mutta ajattelin vain kirjoittaa tuosta luvasta, jos vaikka jotkut teistä, jotka olette olleet tukenani silloin kun kivut ja tuskat olivat pahimmillaan sattuisitte näkemään tämän viestin.

Kommentit (4)

Voi että, voin uskoa että olo on helpottunut! Muistan tarinasi kun joskus aiemmin vaihdettiin kuulumisia. Mulla itsellä repesi sulkijalihas esikoisen synnytyksessä ja sitä rataa.. Eri nicillä tosin sillon kirjottelin, että elähän ihmettele jos et minua muista =)

Ei muuta kun onnea hurjan paljon ja toivottavasti saadaan pian niitä vauvauutisia sitten ;-)Terkuin Yaz rv 22+5 kera sectiopäätöksen myöskin =D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

itselläni on tulossa aika pelkopolille, etukäteen en saanut lupaa sektioon koska byrokratia vaatii ainakin yhden polikäynnin asian vuoksi.laskettu aika on marraskuussa ja pelkopolille menen kun on viimeisin lääkärintarkastuksen aika, tehdään siinä samalla niin ei tarvi montaa kertaa ronkkia.onnea Sinulle päätöksestä ja ei muuta kuin vällyjä pöllyytteleen :)

... kerroin toiveestani neuvolan tädille ja hän antoi lähetteen sairaalaan. Äitiyspuolelle en päässyt, koska en ole raskaana.

Yhden polikliniikka käynnin se vaati ja tietysti maksun siitä, mutta eipähän tarvitse asiasta enää stressata...Sain myös vahvistuksen siitä, että olivat leikanneet minut synnytyksen jälkeen väärin. Alapäät ovat kuulemma välillä kuin pommin jäljiltä, joten on vaikea tietää mikä suikale kuuluu minnekin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat