Seuraa 

mulla on ISO ahistus.....miten te äidit selviätte siitä että olette ihan eri paikkakunnalla kuin miehesi ja vielä 2v,5 kanssa. lakettu aika on 3vk pääst ja ketään ei tunne siltä paikkakunnalta kun juuri muuttanut sinne. en siis eronnut mutta näin vaan pakosta käynyt.

työnantaja antanut valmiuden tulla heti kun musta tuntuu siltä et nyt tarviin häntä mut muuten hän reissailee koko ajan.

toinen vaihto ehto ois asua taas eri pakkakunnalla jossa mun vanhemmat tai sit anoppila. mut ei helvetti en kesktä olla toisten nurkissakaan ku sitä on tullut tehtyä jo melkein koko kesän juuri siitä syystä kun mies ei ole meidän omassa kodissa....?? ja sitten kun synnytys käynnistyy haluiais olla ihan rauhassa kotona kipujen kans... mut halua siis olla omassa kodissa mut miten hoidan esikoisen hoito järjestelyt?

niin miten ihmees selviän kun en ketään tunne,kenelle laitan esikoisen hoitoon kun aika koittaa lähteä synnyttämään kun/jos mieheni ei pääse tulemaan heti paikalle..apuva,tekis mieli itkee vaan...ankka 37 tasan

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat