Vierailija

Sitten joudun alkaa hakea töitä ja joudun laittamaan lapsen hoitoon?Paljonko se hoito sitten maksaa ja saanko automaattiseti jotain työttömyysrahaa tms jos en saa töitä tai opiskelupaikkaa? Onko siinä jotain ikärajaa?Enhän voi jäädä lapsen kanssa kotini ilman mitään tuloja/tukia, mutta mitäs jos ei saa töitä eikä hoitopaikkaa jne...

Kommentit (15)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

työkkärissä. En ole ikinä joutunut ajattelemaan sitä, että nyt on pakko saada tietty summa/kk elämiseen rahaa. Ihme, että edes nyt mieleeni tuli nämä asiat. Kiitos neuvoista...ei pitäisi olla yllätys sinulle! Asioita voi selvitellä jo hyvissä ajoin, eikä sitten ihmetellä mitäs laittais leivän päälle muuta kuin ylähuulta.*Hoh hoijaa taas*

hakee opiskelemaan. Töitä tarvitsee sitten vasta jos opiskelupaikka ei irtoa. Ja hoitovapaa loppuu silloin kun pääsykokeet ovat juuri olleet.

vastata asiallisesti yhteenkään kysymykseen. Hyvä ap, saa hoitovapaan jälkeen työttömyyskorvausta. Toki sen karenssin (6 vai 7 pv?) mikä kaikille työttömille kerran vuodessa lankeaa joudun kärsimään, mutta pidenpää karenssia et koska työkkäri laskee hoitovapaan päättymisen samanvertaiseksi kuin työsuhteen päättymisen.

Eli mars työkkäriin samana päivänä kun lapsesi täyttää 3 v.

Jos kerran olet perheellinen, sun ehkä kannattaa olla vähän realistisempi. Mieluummin haet sekä opiskelupaikkaa että työpaikkoja (juu, monikossa).

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat