Vierailija

kaverin lapsi tottelee, kun joku aikuinen on paikalla ja vieressä, mutta jos on toisessa huoneessa, tekee ihan tyhmyyksiä. Ja kuiskii ilkeyksiä ja ehdottaa tyhmyyksiä, kun luulee, ettei aikuinen kuule.

Eli vaatii jatkuvaa kontrollia.

Kommentit (16)

kuiskuttelua ja rajojen ylitystä kun ei vanhemmat nää, oli kasvatus mikä tahansa., eli pidän ihan normaaliin lapsen käyttäytymiseen kuuluvaa, toki en itsekkään asiaa salli ja ja sen väärin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

minkä kasvatuksen nämä nyt 16-25 vuotiaat ovat saaneet? Vapaan kasvatuksen vai sen perinteisen kurillisemman kasvatuksen. On aivan kamalaa kun sen ikäiset nyt ajelee miten sattuu humalassa ja aiheuttavat kuoleman tapauksia. Olisi toisenlainen kasvatus varmaan ollut tarpeen.

Itsehän juuri " harrastat" tuota perinteistä alistavaa kasvatustyyliä! Ei ihme, että lapsesi on ylikiltti hissukka, eikä uskalla iloa irti lapsuudesta niinkuin ne ns. muut lapset, huoh!Seuraukset näkyvät kyllä aikanaan, jos et niitä vielä ole tiedostanut :(

joten kaikki ovat saaneet sellaisen kasvatuksen kuin heidän vanhempansa ovat antaneet. Kysymys kuuluu, miten heidän vanhempansa on kasvatettu? Sieltä ne sovellettavissa olevat eväät löytyy nykyistenkin lasten kasvatukseen.

Tulepa ap esittämään kysymyskesi pikkuisen perustelummin ja niin ettet ilmianna iteäsi.Hohhoh, vai on se ap jo lto ja tällaisia on täällä kyselemässä :))T. 2
Meidän tytöllä on melkoisen järeät säännöt ja hän on enimmäkseen ylikiltti!Ns. vapaakasvatuksen saaneet tekevät mitä vain vieressä ja meidän tyttö on ihmeissään, koska hänelle vastaava on ollut aina kiellettyä.Sen myönnän, että ehkä kuitenkin pitäisi antaa enemmän " ohjia" ja pikkuisen vähemmän sääntöjä, ettei jäisi aina toisten jalkoihin noin kuvainnollisesti.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat