Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

muualta ja haikailevan tämän perään,niin samallalailla se mieski voi haikailla oman sielunkumppaninsa perään - ja molemmat haikailee omille tahoilleen niin eipä siinä välttämättä enää omaan suhteeseen paljoa jää

Kommentit (7)

jotka ei koskaan kaipaa mitään suurempaa eikä oikeastaan edes siihen usko saati jaksa ajatella moisia. Riittää että pesukone toimii ja mies auttaa viikkosiivouksessa ja lasten hoidossa ja silloin tällöin pääsee laivalle ja canarialle lomalle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tyelämässä, sitten se oma kolmio ja eka lapsi, sitten se ok-talo ja se toka lapsi. Ja tämä kaikki pitäisi olla kolmekymppisenä kasassa. Sitten ihmetellään kun vauvavuodet vähän helpottaa ja ihastutaan tulisesti johonkin muuhun kuin omaan mieheen...Kuinka moni parikymppisenä, kun tähän rumbaan ryhtyy, OIKEASTI tuntee itsensä tai tarpeensa parisuhteessa? Kuinka moni on nähnyt tarpeeksi parisuhteita ja kokemut tarpeeksi ymmärtääkseen, mikä on itselle tarpeeksi voimakas tunne parisuhteessa? Entä kuinka moni ottaa sen " ihan kivan ja paperilla hyvän" miehen ilman mitään suuria tunteita, kun " kaikki muutkin" alkaa perustaa perheitä ja sellainen nyt kuuluu siihen elämänvaiheeseen. Kun pää on täynnä häiden suunnittelua, vauvojen tekoa ja rakennusprojekteja, onko se rakkaus ja se, että tämä on juuri se mies, jonka kanssa tämän yhteisen elämän haluaa sittenkään pääasia? Vai onko pääasia se tietynlainen elämä, ja mies vain ihan tarpeeksi sopiva ja saatavilla sen toteuttamiseen?Terv: yksi joka ensin teki töitä ja lapsen, sitten opiskeli ja sitten LÖYSI miehen, joka täyttää kaikki tarpeet. Eipä tarvitse parisuhteen ulkopuolelle paljon vilkuilla.

sielunkumppaneita on olemassakaan. Yritin kerran kertoa tavanneeni sellaisen, mutta häneltä meni kertakaikkiaan yli hilseen. Ja mies on sentään korkeakoulututkinnon omaava. Että sellaisia ne miehet on :DToisaalta tämän tapaamani sielunkumppanin mielestä olemme sielunkumppaneita, eli kai niitä miehissäkin on henkeviäkin yksilöitä. Omani ei valitettavasti ole sellainen, hänen mielestään avioliitonkin pitää toimia itsestään, kun kerran on sanottu " tahdon" .

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat