Vierailija

o ruoka on ollut johon ootte törmännyt

Kommentit (13)

Mikä on kenenkin mielestä huonoa ruokaa ja mikä ei. Minusta on outoa tarjota esim. häiden kaltaisissa juhlissa vaikkapa kalakeittoa. Minusta se on täysin arkiruoka, ei mikään juhlaruoka.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta myös erinomaisiin. Eräs pitopalvelu oli ottanut erikoisruokavaliot niin hienosti huomioon, että olin aivan häkeltynyt. En olisi osannut edes kaivata niin hyvää palvelua. (Kyseinen pitopalvelu tulee tästä syystä kyllä olemaan " listallani" , kun sellaista tarvitsen.)

Hyväähän se kalakeitto oli, mutta vain kovin arkinen ruoka häihin. Meillä oli pitopalveluna Chef' s Gourmet, jota suosittelen lämpimästi. Ruoka ei ollut mitään tusinatavaraseisovapöytä-settiä, vaan pikemminkin gourmeeta.

Vierailija:

Lainaus:

gourmeen pahin vika on että sillä ei lähde nälkä, vähän noloa kun vieraat joutuu menemään mäkkärin kautta kotiin
Suomalaiset on suurimmaksi osaksi vielä niin junttia kansaa, etteivät ihan oikeasti osaa syödä gourmet-ravintolassa. Suomalaiseen tyyliin kuuluu tilata vain pääruoka listalta, that' s it. Jos näin tekee gourmet-ravintolassa, niin taatusti jää nälkä. Oikeaoppisen gourmet-aterian jälkeen ei todellakaan jää nälkä, sillä ateria voi sisältää jopa 15 ruokalajia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat