Vierailija

Kävin jt:ssä joku aika sitten ja lääkäri lupasi kirjottaa cerazette-reseptin soittamalla. Kysymyksiä tuli mieleen käynnin jälkeen. Voinko nyt siis pillerit haettuani aloittaa ne vaikka heti? Kuukautisia ei siis ole vielä tullut, eihän niitä tarvinnut odotella? Ymmärsinkö oikein että cerazettet syödään putkeen, ts. ei pidetä viikon taukoa levyjen välissä? Onko syytä käyttää muuta ehkäisyä pillereiden aloituksen jälkeen? Viikko? Onko pillerit ollut sulla ok? Mites imetyksen lopettamisen jälkeen? Voisko näillä pillereillä jatkaa vai suositteletko vaihtaan ehkäisyn muuksi? Siinähän niitä kysymyksiä jo olikin :)

Kommentit (6)

Aloitin ko. pillerit imetysaikana, jt:n jälkeen. Taukoa ei pidetä, popsitaan vaan levy levyn jälkeen. Mulle ovat sopineet hirmusen hyvin, menkkoja ei ole ollut ollenkaan kohta kahteen vuoteen. Imetin 9 kk, ilman ongelmia noiden pillereiden kanssa. Aluksi tuntu, että pikkasen maito väheni, mutta poika tasasi tilanteen nopeasti. ;) Mitä sä oikein kysyit?!? :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

aloitin heti eikä mitään vuotoa ilmaantunut koko aikana kun niitä söin. ei siis tuhrua ollenkaan, se olikin sitten ainoa hyvä puoli.

Huonoja puolia oli haluttomuus, ärtyisyys ja todella paha väsymys, jotka hävisivät pillerien lopettamisen jälkeen.

Voit aloittaa heti, ehkäisyteho alkaa 7vrk kuluttua. Syödään putkeen, ei taukoja. Vuotoja tulee jos tulee, voi tiputella tiuhaan, voi olla ettei vuoda kuukausiin mitään. Itsellä tuli ekat vuodot 1,5 laatan kohdalla, sitten seuraavat 4 laatan kohdalla ja sitten taas 2 vko:a tuosta (ja tätä vuotoa parhaillaan nyt). Eli ei voi ennustaa, tosi " kivaa" näin kesäaikaan. Mulla sivuvaikutuksena älytön määrä finnejä selässä ja naamassakin vähän :( Ei kiva.Odottelen perhesuunnitteluneuvolan aukeamista kesätauolta ja kierukan laittamista. Muuten en söis enää yhtään noita pillereitä. Ihan perseestä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat