Seuraa 

Toisin sanoen, missä iässä lapsesi on alkanut niissä matkustaa? Onko niihin olemassa jalkapeittoa (lisävarusteena)? Ja 5-pistevaljaat, kuuluvatko ne rattaisiin, sillä joissain kuvissa ne näkyy, toisissa ei.Mitä hyvää/huonoa rattaissa on mielestäsi?Kiitos :)

Kommentit (2)

1-3v taitaa olla hyvä ikä. Jos ei ihan päiväunia nuku rattaissa. Kauppareissuilla niissä on ihan hyvä torkahtaa ja valjaat niissä on, jakapussin saa lisävarusteena. Ja suosittelen ostamaan uutena, käytetyistä pyydetään älyttömiä summia! Uusiin saa 2v takuun ja liikkeen tuen.(just katoin käytettyjä 1½v vanhoja ja hintapyyntö menee 160-200e välistä! uudet maksaa 199e) B-) racet on näppärät, kätevät, kevyet, huiput:)

Hankin Brio Racet neidille "matkarattaiksi", koska halusin vähän paksummat renkaat että pääsee mökilläkin vähän ajelulle kivisillä ja kuoppaisilla teillä. Ovat olleet tosi kovasssa käytössä siitä lähtien kun ostettiin, eli neiti taisi olla n. 1v silloin, nyt 1,5v. Menee näppärästi auton peräkonttiin kasaan, kevyt nostella - jopa nyt ison vauvamahan kanssa. Renkaat on tosi hyvät. Valjaat tulivat kyllä mukana, mutta jalkapeite pitää ostaa erikseen. Ja hyvin on neiti nukkunut noissa yli3h päiväunia, menee makuupussit jne vermeet hienosti. Meillä on ollut myös Brion Kombit, jotka nyt ovat lähinnä omalla terassilla päiväunivaunuina, on tykätty (sekä vanhemmat että tyttö) noista Race:sta niin paljon. Ja hintakin oli mielestäni tosi hyvä, 199,- näytti tällä hetkellä olevan. En tosiaan keksi oikein mitään huonoa em. rattaista, ehkä se että selkänojaa ei saa ihan vaaka-asentoon, mutta ei kyllä meillä ole ollut tarvettakaan. Tuntuu neiti nukkuvankin paremmin kun on se pieni kulma.. Suosittelen lämpimästi.Mammis

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat