Vierailija

eli kuinka pienen kanssa voisi lähteä ihan rantalomalle?

ei ajatuksena maata päivät rannalla, vaan ihan lomailla. eli lähinnä minkä ikäisen kanssa lentäisitte?

Kommentit (10)

Olivat alkukuukausien vatsanväänteet mennyttä aikaa ja vauvat molemmat hyväntuulisia ja sopeutuvaisia, viihtyivät vielä hyvin rattaissa pidempiäkin pätkiä. Täysimetyksellä ettei edes ruuasta tarvinut huolehtia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ainakaan vielä pari vuotta sitten matkasta ei tarvinnut maksaa kuin 50 ¿, jos lapsi oli alle 2-vuotias. Reittilentojen hinnasta muistaakseni 10 %. Syynä se, ettei lapselle varata omaa istumapaikkaa. Pikkuvauvalle voi varata sen pedin, mutta se on vain pienille, eikä sitä 100 %:n varmasti saa.niin vaikka kuinka pienen kanssa tahansa. Meillä oli eka reissu, kun lapsi oli 2kk ja loistavasti meni. Lapsi oli täysimetyksessä, joten mukana ei ollut kuin vaatteet ja vaipat ja tietty kantoliina.Vaikeinta elämä lentokoneessa oli, kun lapsi oli 10kk-1v10kk. Ei olisi millään pysynyt paikoillaan. Olisi halunnut viiletellä ympäri konetta jne.Nyt on taas matkustelu ihan helppoa, kun lapsi on jo 3v.Mukana ei ole koskaan ollut mitään ruokaa tai juomaa Suomesta ja aina ollaan pärjätty loistavasti paikallisilla antimilla.


ja meni kuin vettä vaan. ei mitään probleemia. tietty eri asia on joku rantakohde, mutta sanoisin, ettei se ainakaan hankalampaa voi olla:)

pariisissa kun ei kukaan vie lapsiaan ulos/kaduille eikä siellä ole otettu huomioon rattaita jne. kannoin pikkuista kantoliinassa ja imetin missäö milloinkin, katukahviloissa, museoissa jne. helppoa!

Olen lentänyt pitkiä lentoja, kun vauva 3 kk, 4 kk ja 11 kk sekä 1,5 vuotiaan kanssa. Hankalin oli tämä 11 kuinen, samoin 1,5 -vuotias, mutta hieman alle 2-vuotias oli jo helppohoitoinen. Nyt 4- ja 6 -vuotiaat ovat todella helppoa matkaseuraa.Pikkuvauvat olivat täysimetyksellä ja siten erittäin helppoja. Jotkut lentoemot suhtautuvat nihkeästi vauvaruoan lämmittämiseen, joten ehkä myös tuttipulloon. Suurin osa kuitenkin on ok.

hyvin reissussa mennyt, nuorimmaisin oli ekan kerran Kreikassa 2,5kk toisen kerran koneessa 8kk Puerto ricossa ja kolmannen kerran elämässään Kreikassa tänä kesänä 2v2kk.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat